reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny przeczytałam wszystko nadrobię was później bo mały znów taka maruda ze nie mam nawet jak napisać sensownego posta [emoji33][emoji8] dzięki ze jesteście

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
IMG_20171020_150929.jpg A o to lampion. Ja tylko sklejałam i koła wycięłam a resztę zrobił Simi ;)

Załączniki

• IMG_20171020_150929.jpg
    IMG_20171020_150929.jpg
    429,6 KB · Wyświetleń: 62
Ja miałam bardzo podobną sytuację do Emol. W końcu mama się rozwiodła. Później ponownie wyszła za mąż i jest szczęśliwa a ja mam fajnego brata młodszego o 16 lat :)

Ostatnia edycja:
Ja też mam niebieski tyle, że jednoczęściowy. Teściowa kupiła w NKD. Nie za drogie rzeczy tam mają ale gatunkowo dobre. Też często tam kupuję.

Kasieks mój mąż ma 33 lata to już nie taki młodzik Haha :p pogadaliśmy ale jak zawsze tak byle jak zobaczymy co będzie dalej W mojej rodzinie znów z pozoru było idealnie ojciec pracował w biurze na kopalni jeździliśmy na wycieczki jak nas zostawił miałam żal do mamy , dopiero po latach wyszło ze to ona starała się żebym ja o niczym niewiedziała i była szczęśliwa . Mój ojciec imprezował i zdradzał mamę na każdym kroku . Jedyne co zawsze mnie dziwiło ze nie przytulali się wcale nawet zdjęć razem nie mieli . I patrzcie jak matka potrafi zapewnić szczęście dziecku nawet kosztem tego ze żyje z takim chujem ... oczywiście gdy ojciec odszedł zostawił nas z niczym nawet zabrał. Telewizory/mikrofale/lodówkę i kuwa antenę nawet o meblach nie wspominając ...gdy miałam 14 lat wyszła ponownie za mąż i teraz jest szczęśliwa a ja traktuje ojczyma jak ojca :) rodzeństwa przyrodniego mam po tym dziwkarzu mnóstwo ... jego ostania żona była 2lata starsza odemnie ...5lat temu zginął w wypadku samochodowym i już nie skrzywdzi nikogo . Sorry ze tak chaotycznie ale pisze lewa ręka haha . A Alex na szczepieniu masakra 3wklucia i ryk przez 2h ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aż 3 szczepienia? Biedaczysko. Ucaluj go.
Mój ojciec też matkę zdradzal. Mama się zastanawia czy jeden ladacznicy dziecka nie zrobił, bo w ogóle do pozostałych dzieci nie podobne a on z nią romansowal. Moja mama piękna kobieta, a tamten babsztyl nawet do pięt nie dorastala. Ale jak to mówią poszedł na łatwiznę. Ale kobieta nie chciała żadnych alimentów więc potwierdzone ojcostwo to nie jest, tylko dopuszczenia.
Dzisiaj mamy z mężem 3 rocznicę związku więc wino kupiłam.

Do góry