reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
kasieks
Bardzo fajneZobacz załącznik 826511 A o to lampion. Ja tylko sklejałam i koła wycięłam a resztę zrobił Simi
Veronika_k
Ja też mam niebieski tyle, że jednoczęściowy. Teściowa kupiła w NKD. Nie za drogie rzeczy tam mają ale gatunkowo dobre. Też często tam kupuję.
Foxy_mama
Kasieks mój mąż ma 33 lata to już nie taki młodzik Haha pogadaliśmy ale jak zawsze tak byle jak zobaczymy co będzie dalej W mojej rodzinie znów z pozoru było idealnie ojciec pracował w biurze na kopalni jeździliśmy na wycieczki jak nas zostawił miałam żal do mamy , dopiero po latach wyszło ze to ona starała się żebym ja o niczym niewiedziała i była szczęśliwa . Mój ojciec imprezował i zdradzał mamę na każdym kroku . Jedyne co zawsze mnie dziwiło ze nie przytulali się wcale nawet zdjęć razem nie mieli . I patrzcie jak matka potrafi zapewnić szczęście dziecku nawet kosztem tego ze żyje z takim chujem ... oczywiście gdy ojciec odszedł zostawił nas z niczym nawet zabrał. Telewizory/mikrofale/lodówkę i kuwa antenę nawet o meblach nie wspominając ...gdy miałam 14 lat wyszła ponownie za mąż i teraz jest szczęśliwa a ja traktuje ojczyma jak ojca rodzeństwa przyrodniego mam po tym dziwkarzu mnóstwo ... jego ostania żona była 2lata starsza odemnie ...5lat temu zginął w wypadku samochodowym i już nie skrzywdzi nikogo . Sorry ze tak chaotycznie ale pisze lewa ręka haha . A Alex na szczepieniu masakra 3wklucia i ryk przez 2h ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Emol
Aż 3 szczepienia? Biedaczysko. Ucaluj go.
Mój ojciec też matkę zdradzal. Mama się zastanawia czy jeden ladacznicy dziecka nie zrobił, bo w ogóle do pozostałych dzieci nie podobne a on z nią romansowal. Moja mama piękna kobieta, a tamten babsztyl nawet do pięt nie dorastala. Ale jak to mówią poszedł na łatwiznę. Ale kobieta nie chciała żadnych alimentów więc potwierdzone ojcostwo to nie jest, tylko dopuszczenia.
Dzisiaj mamy z mężem 3 rocznicę związku więc wino kupiłam.
Mój ojciec też matkę zdradzal. Mama się zastanawia czy jeden ladacznicy dziecka nie zrobił, bo w ogóle do pozostałych dzieci nie podobne a on z nią romansowal. Moja mama piękna kobieta, a tamten babsztyl nawet do pięt nie dorastala. Ale jak to mówią poszedł na łatwiznę. Ale kobieta nie chciała żadnych alimentów więc potwierdzone ojcostwo to nie jest, tylko dopuszczenia.
Dzisiaj mamy z mężem 3 rocznicę związku więc wino kupiłam.
Podziel się: