reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dzisiaj Artur grzeczny. Byłam na spotkaniu mam z forum które urodziły w lipcu i są z Warszawy. Z 6, byłyśmy w 4. Więc fajnie. Widać jak dzieciaczki rosną. Artur widać było ze zmęczony to zasnal na 1,5h. Jak to mówią wstydu nie przyniósł :) potem do mamy na obiad poszłam, wróciłam 50 min temu. Trochę Artur się jeszcze pojawił (max do 20) i go powoli wyciszam, karmię z cycka. Po 21 pójdzie się kąpać i dostanie butlę :)

reklama
na temat karuzeli: mocowanie jest stabilne,nic się nie przesuwa.projektor wyświetla gwiazdki,nie przesuwają się i są bardziej widoczne na ścianie niż na suficie. Do dźwięków są 3 przyciski: szum,kilka delikatnych melodii i rechotanie żab na łące. Są 2 głośności. Karuzela powoli się obraca i trochę słychać mechanizm ale w niczym to nie przeszkadza.taki cichy dodatkowy szum w tle.pilot działa.ogólnie Dominik zadowolony. Tylko jak włączam szum to jest chyba zdezorientowany bo patrzy raz na karuzele raz na mnie i ma zdziwiona mine:errr:;)

Ostatnia edycja:
Emol to super ze Arturek pokazał klasę [emoji41] doby chłopczyk [emoji8]. Kasieks fajna ta karuzela nawet widać zadowolona rączkę
Na jednym zdjęciu :D :) mnie wkurza w mojej najbardziej ze baterie szybko szlag trafia [emoji33] w chustawce było to samo ale zamówiłam zasilacz i z głowy :p tylko moje dziecko za chwile z niej wyrośnie :p dziś majstrował przy karuzeli która jest na tej huśtawce i tak mocno okręcal ja w druga strone ze myślałam ze pourywa zabawki [emoji23] jak dosięgnął jednej to już była masakra ale jak zabrałam rączkę to ryk[emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mały właśnie spi a ja idę do wanny się zrelaksować :p wleje sobie wody różanej i Pomocze dupsko [emoji23][emoji41][emoji847][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i mam swoje kąpiele
...uczulenia dostałam i uj ;p zamiast czuć się jak
Sexy gwiazda wygladam jak elegancki pomidor hahah [emoji23][emoji23][emoji23]

O jejciu! Czyli domyślam się ze nie testowalas wcześniej tej wody? Mały nie ma po twobie takich skłonności skórnych?
Myślę że powinnaś teraz w emoliencie albo w płynie do kampania dla niemowląt się pluskac :) powinno pomoc

Właśnie zawsze jej używałam i było spoko [emoji848] nawet w ciazy . Właśnie po ciąży alergia mi się bardzo wzmocniła
[emoji33] a mały narazie nie ma i chciałabym żeby tak zostało [emoji1317][emoji1317]

Byliśmy dziś w przychodni. Szczepionek na polio dalej nie ma. 23 już zamawiali. Jutro mają jakieś przyjść to będę pytać.
Z rozszerzania diety na razie nici.u atopków dopiero po 6 miesiącu najlepiej więc jeszcze czekamy.mamy receptę na mleko i tyle. Trochę przykro:(

reklama
Kasieks głowa do góry [emoji8] zobaczysz szybko zleci:* a od kiedy można rozszerzać dietę tak normalnie ? Wiem ze w 4miesiacu ale kiedy tak najlepiej ?

Właśnie co u was Pati ?

Do góry