reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dzisiaj Artur grzeczny. Byłam na spotkaniu mam z forum które urodziły w lipcu i są z Warszawy. Z 6, byłyśmy w 4. Więc fajnie. Widać jak dzieciaczki rosną. Artur widać było ze zmęczony to zasnal na 1,5h. Jak to mówią wstydu nie przyniósł :) potem do mamy na obiad poszłam, wróciłam 50 min temu. Trochę Artur się jeszcze pojawił (max do 20) i go powoli wyciszam, karmię z cycka. Po 21 pójdzie się kąpać i dostanie butlę :)

reklama
na temat karuzeli: mocowanie jest stabilne,nic się nie przesuwa.projektor wyświetla gwiazdki,nie przesuwają się i są bardziej widoczne na ścianie niż na suficie. Do dźwięków są 3 przyciski: szum,kilka delikatnych melodii i rechotanie żab na łące. Są 2 głośności. Karuzela powoli się obraca i trochę słychać mechanizm ale w niczym to nie przeszkadza.taki cichy dodatkowy szum w tle.pilot działa.ogólnie Dominik zadowolony. Tylko jak włączam szum to jest chyba zdezorientowany bo patrzy raz na karuzele raz na mnie i ma zdziwiona mine:errr:;)

Ostatnia edycja:
Emol to super ze Arturek pokazał klasę [emoji41] doby chłopczyk [emoji8]. Kasieks fajna ta karuzela nawet widać zadowolona rączkę
Na jednym zdjęciu :D :) mnie wkurza w mojej najbardziej ze baterie szybko szlag trafia [emoji33] w chustawce było to samo ale zamówiłam zasilacz i z głowy :p tylko moje dziecko za chwile z niej wyrośnie :p dziś majstrował przy karuzeli która jest na tej huśtawce i tak mocno okręcal ja w druga strone ze myślałam ze pourywa zabawki [emoji23] jak dosięgnął jednej to już była masakra ale jak zabrałam rączkę to ryk[emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mały właśnie spi a ja idę do wanny się zrelaksować :p wleje sobie wody różanej i Pomocze dupsko [emoji23][emoji41][emoji847][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i mam swoje kąpiele
...uczulenia dostałam i uj ;p zamiast czuć się jak
Sexy gwiazda wygladam jak elegancki pomidor hahah [emoji23][emoji23][emoji23]

O jejciu! Czyli domyślam się ze nie testowalas wcześniej tej wody? Mały nie ma po twobie takich skłonności skórnych?
Myślę że powinnaś teraz w emoliencie albo w płynie do kampania dla niemowląt się pluskac :) powinno pomoc

Właśnie zawsze jej używałam i było spoko [emoji848] nawet w ciazy . Właśnie po ciąży alergia mi się bardzo wzmocniła
[emoji33] a mały narazie nie ma i chciałabym żeby tak zostało [emoji1317][emoji1317]

Byliśmy dziś w przychodni. Szczepionek na polio dalej nie ma. 23 już zamawiali. Jutro mają jakieś przyjść to będę pytać.
Z rozszerzania diety na razie nici.u atopków dopiero po 6 miesiącu najlepiej więc jeszcze czekamy.mamy receptę na mleko i tyle. Trochę przykro:(

reklama
Kasieks głowa do góry [emoji8] zobaczysz szybko zleci:* a od kiedy można rozszerzać dietę tak normalnie ? Wiem ze w 4miesiacu ale kiedy tak najlepiej ?

Właśnie co u was Pati ?

Do góry