reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój organizm chyba wraca do normy. Dostałam okresy to tłumaczy to że była tak totalnie wkurzona ostatnio. Nawet wczoraj J. mnie zaczepiał i powiedział że on wie że okresu dostanę i dlatego się denerwuję.
Wstaliśmy o 5. Naszykowałam mu śniadanie i pojechał. To prawie 400 km w jedną stronę i trochę się martwię bo on lubi bmkę docisnąć. Dobrze że z teściem pojechał to on go trochę utemperuje.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niunia spała 9 godzin. Nakarmiłam ją, położyłam na łóżku w sypialni i postawiłam nad nią stojak z zabawkami z maty. Mam taki że mogę go usrawić bez maty na łóżku. Mała szalała aż raptem cisza. Padła [emoji38] śpi mój aniołek
1507358592-aaaaaa.jpeg

Ja jeszcze nie zeszlam do wagi sprzed ciąży. Waze pewnie 54.5-55.5 ale konkretnie nie wiem. Nie stosuje diety bo ciessze się jeśli cokolwiek zjem. A nie mam czasu aby niewiadomo co sobie przyrządzać. Tak samo ćwiczenia. Nawet jak mąż przychodzi w pracy i mam możliwość to wolę poczytać książkę:/ jak skończę karmić piersią to mam nadzieję że pójdę na jakiś karnet na basen czy siłownie.

Ja wcale nie ćwiczę i nie ćwiczyłam jakoś nie mam motywacji nigdy :p figurę mam nie idealna ale
Akceptuje siebie i mam w nosie opinie innych [emoji1591]dietę muszę mieć bo mam nietolerancję laktozy i uczulenie na sztuczne barwniki :p wiec moim głównym daniem są tosty hahah

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie zeszlam do wagi sprzed ciąży. Waze pewnie 54.5-55.5 ale konkretnie nie wiem. Nie stosuje diety bo ciessze się jeśli cokolwiek zjem. A nie mam czasu aby niewiadomo co sobie przyrządzać. Tak samo ćwiczenia. Nawet jak mąż przychodzi w pracy i mam możliwość to wolę poczytać książkę:/ jak skończę karmić piersią to mam nadzieję że pójdę na jakiś karnet na basen czy siłownie.
Emol Ty młodziutka jesteś. Jak ja byłam w twoim wieku to przemianę miałam inną. Zobaczysz po 30 wszystko się zmienia.

Wiem kawoszka ze z czasem coraz gorzej się chudnie. Pod koniec 1 lo wazylam 44 kg. Przed ciaza czyli w ciągu 3 lat przytylam do 52. Teraz chciałabym do 50 kg zejść. :)

Dziewczyny mam okropnego doła. Ze względu na alergie małego musiałam oddać kotke.nie chciałam do schroniska więc szukaliśmy jej nowego domu. Wziął ją kolega z pracy męża.jego mama chciała kota.cały dzień płacze jak tylko o niej pomyślę. Miałam ją 3 lata.już tęsknię za nią. Staram się żeby córka nie widziała że płacze i odwracam jej uwagę od tego tematu bo też jest przybita.nie chce żeby obwiniala o to brata bo to był jej prezent urodzinowy. Serce mi pęka ale nie miałam wyjścia. Nie mogę sobie z tym poradzić. Wiem że to może być głupie dla kogoś bo to "tylko" zwierzak ale ja traktuje zwierzaki jak część rodziny.jest mi bardzo źle....:sad:

reklama
Kasieks ale mi przykro :( Sama mam pieska i tez nie wyobrażam sobie go oddać ;( znalazłaś dobrych właścicieli . Ściskam Cię mocno !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry