reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Cierpię na neuralgię to inaczej zapalenie nerwu trójdzielnego twarzy. W ciąży bolało mnie chyba dwa albo trzy razy. Teraz to co zmiana pogody to mam taki ból szczęka oko i ucho na raz i głowa. Taki ból że młotkiem bym sobie tę głowę rozwaliła. Teraz jak są wiatry to co mam co raz częściej. Kiepsa pogoda dzisiaj zostałyśmy w domu. Jutro jadę z zaproszeniem na chrzest ale jadę z małą. J. jedzie po mamusię. Pewnie tu wparuje do mnie na tygodniu. Idę kawę sobie strzelę. Moja hrabina usnęła na łóżku w sypialni. Tam jest jej najwygodniej.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję. Da się jakoś łagodzić objawy czy tylko środki przeciwbólowe? Ja miałam rękę złamaną z przemieszczeniem i teraz przy zmianie pogody boli ale to pewnie nie ma porównania.
Masakra z tymi teściowymi.dobrze że moja się nie wcina.też piję kawkę a mały zasnął na macie :)

reklama
Veronika fajnie że wypoczeliscie.mnie też się marzy jakiś wyjazd żeby się zresetować ale na razie się nie zapowiada.córka chodzi do szkoły i ciągle kartkówki i sprawdziany.

Dziewczyny podziwiam Was że planujecie za rok następne dzieci.ja przy moim obecnym trybie życia nie mogę schudnąć. Nie mam czasu na ćwiczenia.ogarniam dom i dzieci ale nie mam czasu dla siebie. Po pierwszej ciąży szybko wróciłam do formy ale to było 11 lat temu. Teraz organizm całkiem się rozregulowal.na razie wrócił okres i doprowadziłam skórę do porządku bo miałam okropne pryszcze.ciągle wypadają mi włosy. Testuję kosmetyki i mam tabletki.może w końcu coś zadziała. O wadze nawet nie chcę myśleć. A tu już od porodu prawie 4 miesiące! Jak ten czas szybko leci...kiedy to minęło?

Ciekawa jestem ile ja schudłam od porodu...haha no ja nie planuję ;) od połowy października idę z małym na ćwiczenia...Kasiek odpoczynek...ale fajniej by było chociaż na 1 weekend tylko we dwoje...tak z b.rozmawialiśmy i chyba sobie Spa sprezentujemy pod choinkę ;)

Ciekawa jestem ile ja schudłam od porodu...haha no ja nie planuję ;) od połowy października idę z małym na ćwiczenia...Kasiek odpoczynek...ale fajniej by było chociaż na 1 weekend tylko we dwoje...tak z b.rozmawialiśmy i chyba sobie Spa sprezentujemy pod choinkę ;)
Super pomysł ale ja nie zostawię małego na tak długo. Jestem nadopiekuńcza i ciężko mi było wysłać córkę na zieloną szkołę a co dopiero dac komuś maluszka. Nie dam rady bez niego :oops:.cały czas bym myślała co się z nim dzieje. Z Emilką też tak miałam jak była malutka.teraz jest trochę lepiej ;).

Od piątku wieczora do niedzieli po południa damy radę ;) a po za tym mały będzie miał już pół roku... także nie będzie już taki malutki. Moje oby dwa chętnie u dziadków zostawają :) mam nadzieje, że i z tym nie będzie problemu...ahhhhh ta pozdroż męcząca :/

Współczuję. Da się jakoś łagodzić objawy czy tylko środki przeciwbólowe? Ja miałam rękę złamaną z przemieszczeniem i teraz przy zmianie pogody boli ale to pewnie nie ma porównania.
Masakra z tymi teściowymi.dobrze że moja się nie wcina.też piję kawkę a mały zasnął na macie :)
Są środki przeciwbólowe ale bardzo mało pomagają. Przed ciążą chodziłam na ultradźwięki. Byłam u kosmetyczki i jej teściowa ma ten sam problem. Jej ultradźwięki pomogły na rok i u mnir w sumie też bo chodziłam przed ciążą. Przechlapane można wyciąć chory nerw ale one odrastają.

Dziewczyny podziwiam Was że planujecie za rok następne dzieci.ja przy moim obecnym trybie życia nie mogę schudnąć. Nie mam czasu na ćwiczenia.ogarniam dom i dzieci ale nie mam czasu dla siebie. Po pierwszej ciąży szybko wróciłam do formy ale to było 11 lat temu. Teraz organizm całkiem się rozregulowal.na razie wrócił okres i doprowadziłam skórę do porządku bo miałam okropne pryszcze.ciągle wypadają mi włosy. Testuję kosmetyki i mam tabletki.może w końcu coś zadziała. O wadze nawet nie chcę myśleć. A tu już od porodu prawie 4 miesiące! Jak ten czas szybko leci...kiedy to minęło?
Kasieks ja nic nie schudłam. Może teraz jak nie będę karmiła to coś się ruszy. Muszę zgubić 20kg. Ja fajki rzuciłam rok przed ciążą i to co mi zostało to głównie po rzuceniu. Po samej ciąży to może zostało by mi z 6kg. Na razie nie mam się w co ubrać. Chrzciny mamy 22 go. Muszę kupić płaszcz i nie wiem czy jakąś sukienkę. Szkoda mi kasy bo jak schudnę to nie założę albo przyda się na drugą ciążę.

reklama
Ja wazę tyle
Co przed ciaza ale skore mam obwisła i te rozstępy są ochydne ...:/ cycki tez jakieś bez życia są hahha Kawoszka wspolczuje Twojego problemu ze zdrowiem , Kasieks śliczny ten Twój mały królewicz [emoji7] Veronika super ze urlop się udał [emoji8] . Ja planuje kolejne dziecko gdzieś za 4lata o ile będzie to możliwe bo wyniki zawsze mam kiepskie i mój P tez . Alex to prawdziwy cud nikt nam szansy nie dawał ...Tabletki brać muszę bo mam pcos i bez hormonów jest masakra , ogólnie to musZe iść do gina bo miałam teraz okres 2tyg i został mi bol jajników wciąż :/ może znów się głupia cysta robi :/ ogólnie jak chodzę to boli podobnie jak w ciazy . Ehh te moje podwozie jakieś wadliwe [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry