reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kawoszka nic nie zrobisz zobacz ja od początku mleka nie miałam i mały ciagle głodny był ...tez było mi przykro bo wszyscy mi mówili ze cyc najlepszy itd ...- a teraz mam to w nosie :) cieszę się ze mały je z butli bo rośnie tak samo jak inne dzieci i jest zdrowy :) a po co miałam się wykańczać psychicznie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam po 28 dniach. Teraz tabletki biore ale muszę zmienić bo 2tyg okres miałam ...:/ ciagle plamie :/

Pokłuciłam się z J. Tak mnie poniosło że na pewno powiedziałam za dużo. Nie wytrzymałam. Sytuacje podobne jak u Was. On myśli że ja nic nie robię. Że siedzę w telefonie. A ja mam mało czasu dla siebie. On wychodzi z domu i zamyka za sobą drzwi ja jestem w tym wszystkim non stop sama. Mama czasami wpadnie posiedzi z małą jak mam coś pilnego ale ona pracuje i też ma co robić. Teściowa za to nie pracuje ale jej za darmo bym nie chciała. I tak przyjedzie to będzie komentować to że nie schudłam. Ona ma na tym punkcie coś z głową. Po za tym mam urodziny we wtorek i nic nie robię. Jakbym miała mniej lat to tak a jak człowiek jest coraz starszy to jest inaczej no i nie mam kiedy naszykować.

Rozmawiałam z moim ginekologiem jakbym chciała drugie dziecko to za pół roku ale i tak muszę schudnąć. Zegar tyka ale pewnie za rok o tej samej porze pomyślę. Nie chcę żeby moja kruszynka została kiedyś sama.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Straszny wiatr dzisiaj. Nie mogę spać. Mąż śpi na kanapie. Mam takiego nerwa na niego. Mogłabym tu pisać i pisać. Wszystko muszę mu palcem pokazywać nawet śmieci nie wyniesie. Jestem tym zmęczona. Od porodu sexu zero. Jego zachowanie działa na mnie odpychająco. Nie wiem co z tego będzie ale na razie nie jest ciekawie.

Zmykam spać choć tak wieje u nas na poddaszu że jeszcze długo nie zasnę. Przynajmniej łóżko mam całe dla siebie. Na razie.

Kawoszka bidulko [emoji8] ahh te chłopy Kuzwa bałaganiarze :/ mój sobie szafy kuwa stwarza na podłodze we wszystkich pokojach :/ a nawet kuchni i łazience a co śmieszniejsze jego rodzice robią to samo ...do tego piora wszystko w rękach chociaż mam pralkę
[emoji23][emoji23] w dodatku nowa bo stara się zepsuła [emoji14]

Dobrze że na tarze nie piorą. [emoji16]

Foxy ja tabletek nie biorę bo po odstawieniu kiedyś organizm mi ześwirował i okresy 2 miesiące nie miałam. A teraz jakbym w przyszłym roku starała się o drugie go muszę być w super formie pod każdym względem.

Cierpię na neuralgię to inaczej zapalenie nerwu trójdzielnego twarzy. W ciąży bolało mnie chyba dwa albo trzy razy. Teraz to co zmiana pogody to mam taki ból szczęka oko i ucho na raz i głowa. Taki ból że młotkiem bym sobie tę głowę rozwaliła. Teraz jak są wiatry to co mam co raz częściej. Kiepsa pogoda dzisiaj zostałyśmy w domu. Jutro jadę z zaproszeniem na chrzest ale jadę z małą. J. jedzie po mamusię. Pewnie tu wparuje do mnie na tygodniu. Idę kawę sobie strzelę. Moja hrabina usnęła na łóżku w sypialni. Tam jest jej najwygodniej.

Ja za rok myślę jeśli już. Więc też nie chciałam żadnych tabsow. Faceci mają wszystko gdzieś jeśli nie pokażesz.
To ja chciałabym o ile się uda tak samo jak w tej ciąży tyle że za rok. Wtedy różnica między dziećmi byłaby dwa lata. Rozmawiałam z moim gin. i powiedział żeby starać się wtedy kiedy będę w najlepszej formie.
Muszę zrobić sobie badania. Są dni kiedy kręci mi się w głowie albo jest mi niedobrze. Spoko to nie ciąża. Do ciąży potrzebny jest sex.

reklama
Czesc dziewczyny! Nadrobiłam was! Właśnie jesteśmy w drodze powortnej do domku ;) Jeszcze 600km...dzieciaki w tamtą stronę były spokojne bo wyjechaliśmy o 5 rano. Przed granicą staliśmy w korku 2 godz! Teraz wyjechalismy ok 14 i dzieciaki świrują.. mały też się wkurza. Ogólnie nie lubi on w foteliku być. Może go bolą plecki. Nie wiem. Jak na złość nie było miejsca w aucie i nie wzięliśmy gondoli do wózka. I cały tydzień w foteliku albo chuście. Ale urlop ogólnie fajny był. Pozalatwiałam papiery potrzebne do ślubu. Dzieciaki wiadomo dały też popalić. Córka jeszcze tydzień ferii ma ale mały na szczęście do przedszkola. B. się zastanawia czy iść od poniedziałku czy zrobić urlop jeszcze tydzień. W poniedziałek mały ma szczepienie. Mam nadzieję, że dzieciaki nie będą tak chorować tego roku. Pogoda była nawet ok. 2 dni padało a tak po za tym to słonecznie i nawet ciepło. Małemu cyc przez cały urlop starczał ale kupiliśmy bebilon i go trzyma w dzień do 5 godz a jak na noc to prześpi całą. Nie będę już niemieckiego kupowała. Jak zabraknie rodzina dośle. Pozdrawiam was

Do góry