reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
No ja zawsze się śmieje jak to widzę :p No bo np. Idziemy i jest mega płacz a za chwile cień drzewa padnie na wózek jest ta mina i cisza haha . Nie jeszcze dopiero się ogarnelam bo stara wiedźma wannę zajęła ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy przepraszam że teraz ale chciałam tobie złożyć życzenia urodzinowe. Życzę Tobie dużo cierpliwości i dużo miłości. Ty młodziutka jesteś wszystko przed Tobą. STO LAT !!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja padłam razem z małą. Usypiam ją u nas na łóżku i potem do łóżeczka. Jak była młodsza to w łóżeczku zasypiała a teraz to marudzi i się wierci. To ja ją na łóżko szum miś w akcji. Przytulamy się i po hodzinie zasypia a czasami po 5 minutach.

To u nas podobnie :p łóżeczko przy zasypianiu parzy :p najlepiej na moim ramieniu albo na łóżku właśnie :) ostatnio
To nawet w wózku bo ta stara pipa go rozbawiła w wannie i potem był płacz nawet butli nie chciał ale wiadomo jej nie wytłumaczysz.

Nie pisałam do Was bo nie miałam weny i czasu również. Mój J. był przeziębiony to przy małej nic nie pomagał. Ja jestem załamana bo w domu bałagan a ja co sprzątnę jakiś pokój to zaraz syf. Pytanie kto ten syf robi.
Mężuś wymienił mi coś tam w spłuczce no przeciekało w kiblu już od dawna. Kamień się taki zrobił że nie można odszorować. I oczywiście łazienka zalana bo nie podokręcał śrób. Nawet sprzątać nie pomoże. Cały urlop był po za domem a jak został w poniedziałek z małą to mieszkanie wyglądało jak po tornadzie. Mała jak spała to nic nie robił bo czasu nie miał. Pewnie siedział z nosem w telefonie albo tv. Mówię Wam nóż się w kieszeji otwiera.

Kawoszka bidulko [emoji8] ahh te chłopy Kuzwa bałaganiarze :/ mój sobie szafy kuwa stwarza na podłodze we wszystkich pokojach :/ a nawet kuchni i łazience a co śmieszniejsze jego rodzice robią to samo ...do tego piora wszystko w rękach chociaż mam pralkę
[emoji23][emoji23] w dodatku nowa bo stara się zepsuła :p

Po za tym nie karmię już małej. Piłam herbatki i tak to g... dało. Ona ostatnio brała cycka do ust wypluwała po chwili i ryk. Nawet jak ściągnęłam laktatorem to mojego nie chciała. Przykre to ale byłam w końcu u mojego ginekologa i on podziela moje zdanie mówi że jak dziecko jest zdrowe to nie ma problemu.

reklama
Czekam na okres. Powinnam dostać 3 teraz we wtorek ale cisza. Kiedyś to mnie brzuch pobolewał a tu nic. Po jakim czasie od pierwszego okresu dostałyście kolejny?

Do góry