reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
No ja zawsze się śmieje jak to widzę :p No bo np. Idziemy i jest mega płacz a za chwile cień drzewa padnie na wózek jest ta mina i cisza haha . Nie jeszcze dopiero się ogarnelam bo stara wiedźma wannę zajęła ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy przepraszam że teraz ale chciałam tobie złożyć życzenia urodzinowe. Życzę Tobie dużo cierpliwości i dużo miłości. Ty młodziutka jesteś wszystko przed Tobą. STO LAT !!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja padłam razem z małą. Usypiam ją u nas na łóżku i potem do łóżeczka. Jak była młodsza to w łóżeczku zasypiała a teraz to marudzi i się wierci. To ja ją na łóżko szum miś w akcji. Przytulamy się i po hodzinie zasypia a czasami po 5 minutach.

To u nas podobnie :p łóżeczko przy zasypianiu parzy :p najlepiej na moim ramieniu albo na łóżku właśnie :) ostatnio
To nawet w wózku bo ta stara pipa go rozbawiła w wannie i potem był płacz nawet butli nie chciał ale wiadomo jej nie wytłumaczysz.

Nie pisałam do Was bo nie miałam weny i czasu również. Mój J. był przeziębiony to przy małej nic nie pomagał. Ja jestem załamana bo w domu bałagan a ja co sprzątnę jakiś pokój to zaraz syf. Pytanie kto ten syf robi.
Mężuś wymienił mi coś tam w spłuczce no przeciekało w kiblu już od dawna. Kamień się taki zrobił że nie można odszorować. I oczywiście łazienka zalana bo nie podokręcał śrób. Nawet sprzątać nie pomoże. Cały urlop był po za domem a jak został w poniedziałek z małą to mieszkanie wyglądało jak po tornadzie. Mała jak spała to nic nie robił bo czasu nie miał. Pewnie siedział z nosem w telefonie albo tv. Mówię Wam nóż się w kieszeji otwiera.

Kawoszka bidulko [emoji8] ahh te chłopy Kuzwa bałaganiarze :/ mój sobie szafy kuwa stwarza na podłodze we wszystkich pokojach :/ a nawet kuchni i łazience a co śmieszniejsze jego rodzice robią to samo ...do tego piora wszystko w rękach chociaż mam pralkę
[emoji23][emoji23] w dodatku nowa bo stara się zepsuła :p

Po za tym nie karmię już małej. Piłam herbatki i tak to g... dało. Ona ostatnio brała cycka do ust wypluwała po chwili i ryk. Nawet jak ściągnęłam laktatorem to mojego nie chciała. Przykre to ale byłam w końcu u mojego ginekologa i on podziela moje zdanie mówi że jak dziecko jest zdrowe to nie ma problemu.

reklama
Czekam na okres. Powinnam dostać 3 teraz we wtorek ale cisza. Kiedyś to mnie brzuch pobolewał a tu nic. Po jakim czasie od pierwszego okresu dostałyście kolejny?

Do góry