reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój waży 6,90 długość 65 a ubranka 68 z lidla ale tam jest większa numeracja.nie wiem jaki jest następny rozmiar.na niektórych ubrankach mam napis 3 miesiące.ubieram go w takie troszkę luzniejsze.te bardzo dopasowane ciężko ubrać. Na szczęście lubi się przebierać i bardzo się śmieje.chyba ma łaskotki:D

reklama
Jutro czekają mnie porządki. W ciągu tygodnia nie mogę przy małym zrobić wszystkiego a jutro mąż ma wolne więc coś ogarnę.muszę też kupić większe butelki bo 120 są już małe. Synek dostał wieczorem 150 i wszystko zjadł. Mam tylko 1 taką butelkę więc muszę się zaopatrzyć w jeszcze 2.
Na razie po szczepieniu bez temperatury.miał 2 ukłucia.po jednym jest tylko kropeczki a po drugim lekki obrzęk jak po komarze.

Foxy mama jaki przystojniaczek

Kasieks następny 74. My z Lidla zaczęłam właśnie ubierać 62 czyli normalnie już powoli wyrastamy z 62 bo tam to na większe dzieci robią.

Dzisiaj Artur spał 2,5h i ogarnelam trochę mieszkanie. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak grzecznie spał

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde Alex nie chce jeść :/ minęło juz 8 h od ostatniej butli jest to drugie podejście i taki ryk ze szok i odrazu odlot do snu . Ahh te dzieci i bądź tu mądry

Kiedy on tak urósł [emoji33][emoji33]
1504870599-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Duży już :).Mój też rośnie jak na drożdżach :).muszę dokupić kilka większych ubranek.

Co do płaczu przy karmieniu to miałam 2 razy taką sytuację że mały wrzeszczal i nie chciał jeść. Uspokoiłam go i jak usypial to wyciągnęłam z buzi smoczek i szybko dałam butelkę i zjadł na śpiąco:D

Kasieks dobry patent muszę spróbować , mój strasznie krzyczał i wkoncu 12h był bez jedzenia do tego gorączki dostał dałam mu paracetamol i za kilka godzin wróciło wszystko do normy nie wiem co to było .
Dajcie fotki swoich szkrabów [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Mój je 3-4oz czasem 5 ale nie często . Emol fajnie ze malutki tak spał [emoji7]

Kasieks dobry patent muszę spróbować , mój strasznie krzyczał i wkoncu 12h był bez jedzenia do tego gorączki dostał dałam mu paracetamol i za kilka godzin wróciło wszystko do normy nie wiem co to było .
Dajcie fotki swoich szkrabów [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Mój je 3-4oz czasem 5 ale nie często . Emol fajnie ze malutki tak spał [emoji7]
4oz to 120 ml czyli tak jak mój do tej pory.teraz zaczyna 150 ml.

Ale kochany chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji7]jego oczki się śmieją [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]słodziak:D tak dokładnie :D ja ciagle pisze w tych oz z przyzwyczajenia bo tak mam na butlach [emoji23][emoji23] i zawsze muszę to mówić u lekarza bo oni w ml się nie znają kuwa . Tak samo jak waga podawana w funtach a cm w stopach [emoji33][emoji33][emoji33]

Ale kochany chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji7]jego oczki się śmieją [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]słodziak:D tak dokładnie :D ja ciagle pisze w tych oz z przyzwyczajenia bo tak mam na butlach [emoji23][emoji23] i zawsze muszę to mówić u lekarza bo oni w ml się nie znają kuwa . Tak samo jak waga podawana w funtach a cm w stopach [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzięki:-D.
Ja też się nie znam na tych przelicznikach ale na butelkach mam z jednej strony podane ml a z drugiej oz.o funtach i stopach nie mam pojęcia. Jak byłam w Irlandii i urodziłam córkę to też miałam problemy żeby ogarnąć te miary ;).

Ostatnia edycja:
reklama
O widzisz to wiesz co ja czuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Alex dziś znów spi niespokojnie ... dlaczego zawsze jak tylko się kładę do łóżka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji205][emoji1591][emoji1591]

Do góry