reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Zaczęła się szkoła.niby dają książki a tu 2 dni minęły i już trzeba dokupić ksiazke+ćwiczenia do religii i 2 ćwiczenia do angielskiego:confused2:.zobaczymy co będzie następne.
Dziś już było pierwsze zadanie domowe, wrrrr.
Masakra za naszych czasów wystarczył zeszyt do religii a trrsz jeszcze ćwiczenia wymyślają.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol spoko wielka ta torba. Na pewno długo posłuży.

To krwawienie to okres ale taki mega. W nocy to jak mi chlupnęło to aż się obudziłam. Dobrze że zostały mi podkłady po porodowe. A krzyż mnie tak strasznie boli. Ja się jyż chyba rozsypuję.

Tak sobie myślę czy Ty nie śpisz. Moja słyszę jak się wierci. Czas ogarniać temat. Cyc mleko pampers potem pampers i znowu pampers. [emoji12]

Emol te targi są u mnie w mieście a mieszkam w uk ;p a co najlepsze z Polski jestem akurat z Katowic :D Kawoszka wspolczuje mega okresu [emoji253]mój niestety zawsze tak wyglada [emoji33]nosze podpaski takie grube ze czuje jakbym gąbkę nosiła między nogami [emoji23][emoji23]o cienkich podpaskach mogę zapomnieć starczają tylko na chwile... w sumie jestem w szoku bo dostałam teraz drugi okres równo po 28 dniach jak nigdy [emoji2] zawsze moje cykle wyglądały mniej więcej tak 104/45/39 i inne magiczne liczby[emoji33] . Wiecie co mnie przeraża jak ten czas leci za niedługo będzie dzień w którym test ciążowy zrobiłam i po 2,5 roku walki zaszłam w ciąże [emoji7][emoji16] aż się wierzyć nie chce jak ten czas ucieka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol te targi są u mnie w mieście a mieszkam w uk ;p a co najlepsze z Polski jestem akurat z Katowic :D Kawoszka wspolczuje mega okresu [emoji253]mój niestety zawsze tak wyglada [emoji33]nosze podpaski takie grube ze czuje jakbym gąbkę nosiła między nogami [emoji23][emoji23]o cienkich podpaskach mogę zapomnieć starczają tylko na chwile... w sumie jestem w szoku bo dostałam teraz drugi okres równo po 28 dniach jak nigdy [emoji2] zawsze moje cykle wyglądały mniej więcej tak 104/45/39 i inne magiczne liczby[emoji33] . Wiecie co mnie przeraża jak ten czas leci za niedługo będzie dzień w którym test ciążowy zrobiłam i po 2,5 roku walki zaszłam w ciąże [emoji7][emoji16] aż się wierzyć nie chce jak ten czas ucieka

Czas zawala jak nie wiem co. W ubiegłym roku 11 września jechałam z moim jak co roku ro Częstochowy. Po drodze dostałam okresu. I tak sobie pomyślałam że to mój ostatni okres [emoji4]. W intencji na Jasnej Górze prosiłam o zdrowe dziecko. No i jest moja Klauducha pierdziucha [emoji38]. A test zrobiłam w sewoje urodziny i bach jest.

Zanim się obejrzymy zaczną siedzieć chodzić i gadać [emoji25] .

Emol spoko wielka ta torba. Na pewno długo posłuży.

To krwawienie to okres ale taki mega. W nocy to jak mi chlupnęło to aż się obudziłam. Dobrze że zostały mi podkłady po porodowe. A krzyż mnie tak strasznie boli. Ja się jyż chyba rozsypuję.

Z zewnątrz wygląda na normalny plecak, ale jak zaczęłam pakować to bardzo pojemna

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Moja niunia spała dzisiaj 8 godzin. Przed 8 była moja mama. Pogadała polulała i mała śpi od 20 minut. Chwalić nie ma co bo zaraz może się obudzić. Pogoda taka że sama poszłabym spać a w domu tyle pracy. Wczoraj nic nie zrobiłam tylko obiad udało mi się ogarnąć. Dobre i to idę atakować mieszkanie odezwę się wieczorem.

Spokojnego dnia Wam życzę. [emoji56]

Mój dziś spi na raty i bardzo się nie wyspalam mam nadzieje ze zaśnie zaraz [emoji16] a ja razem z nim :p Chociaż na godzinkę ! a jak nie to zaraz wstaje i przejdziemy się z psem a potem coś na obiad wymyślę tylko nie wiem co [emoji33]spał tak ładnie ostatnio już ale oczywiście przechwalilam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji23][emoji23] Miłego dzionka kochane [emoji173]️

reklama
Mój mały obsral wszystko dookoła [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23] przewijak, bujaczek siebie po same plecy plus nasikał na mnie [emoji23][emoji33][emoji1591]
1504780590-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry