reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kurde Alex nie chce jeść :/ minęło juz 8 h od ostatniej butli jest to drugie podejście i taki ryk ze szok i odrazu odlot do snu . Ahh te dzieci i bądź tu mądry

Kiedy on tak urósł [emoji33][emoji33]
1504870599-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam kandydata dla mojej Klaudi. [emoji6] serio rośnie jak na drożdżach.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mie ubranka po woli 68 choć trochę 62 mam jeszcze dobrych. Ostatnio i u mnie mała zaczęła jeść więcej. Ale ona tak normalnie to trochę z cyca ale ja to mam mało i do tego 120ml teraz bywają dni że domaga się więcej.
Wczoraj w końcu po tych deszczach byłam z nią na dworze. Spała 3 godziny potem w domu jak zjadła to moment znowu chciała i jak zasnęła o 21 tak obudziła się dzisiaj o 6:30. I taka zadowolona się przeciąga. Jak komuś opowiadam że ona śpi całe noce to mi nie wierzą.
teraz włączyłam jej muzykę relaksacyjną w telewizorze na youtube. Kiedyś jak ten utwòr dałam na głośniki w sklepie to przyszła matka z dzieckiem w wózku i ono zasnęło. Moja śpi muszę tylko pamiętać żeby ciągle to leciało bo jak jakieś reklamy rykną to się obudzi. Idę gotować obiad. Na razie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Łowy na targach udane :p ale za to znów spina z moim P. A teraz jeszcze lepsze ... pogodziliśmy się wszystko pięknie,on mówi ze jest śpiący ja mówię ze tez jestem zmęczona ale jeszcze conajmniej do 11 będę ogarniała wszystko (kąpiel małego/butelki/posprzątać po kąpieli/pranie i ogólnie ogarnąć /wsiąść prysznic ) a on do mnie mówi " To obudź mnie jak skończysz wszystko to poszalejemy w łóżku " nosz kur...
Myślałam ze go zabije za taki tekst liczyłam raczej na "pomogę Ci "
A gdy wybuchnęła na niego to powiedział mi ze widzi ze zajmowanie się małym to dla mnie krzywda i jestem nieszczęśliwa bo ciagle narzekam i marudzę ...czy będzie jeszcze między nami tak jak kiedyś :(

Będzie, głowa do góry. Faceci tak mają. Mój sciemnia przy opiece nad małym bo mu tak wygodnie.wkurzam się że cały dom na mojej głowie a on nie może się nim zająć na chwilę.ale wiem że jak synek podrosnie i będzie bardziej kontaktowy to wszystko się zmieni i będzie z nim spędzał dużo czasu.tak było u nas z córką.u was też się poukłada :)

Dzięki Kasieks [emoji8]oby się sprawdziło i w naszym przypadku ! A jak wam weekend mija?:D :*

Kasieks też tak myślę.

Foxy mama mój też Nieogarniery chłop i muszę mówić Artur idzie do taty... albo upominać ze nie może siedzieć w tel bo on zaraz zacznie się nudzić, musi patrzeć na niego z grzechotka inaczej zaraz zacznie płakać. A on myśli ze wystarczy siedzieć obok i nawet na niego nie patrzeć

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry