reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny cud moja spała 8 godzin. Obudziła się zjadła przebrałam ją jeszcze poszłyśmy do rybek w akwarium. I położyłam ją tak jak wczoraj do łóżeczka. Włączyłam szum misia i [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] śpi. Super i to mi się podoba. Ona śpi ja sobie porobię i po południu mam czas na zabawę. Zmykam miłego dnia. [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadrobiłam was dziewczyny :) Mój coś od wczoraj marudny :/ nie wiem czemu. Myślałam, że bierze go przeziębienie bo my jeszcze kichamy ale nie. Nie ma temperatury ani nic. Najgorzej mój 4 latek przechodzi i B. oczywiście ;) Mały śpi prawie całe nocki ale w dzień najlepiej na ręcach :/ coś mu się kurde poprzestawiało. Wieczorem może spać już twardo z godzine albo dwie ale jak B. wróci to chyba go czuje bo automatycznie otwiera oczy i ten go musi wziąć na ręce chociaż na chwilkę i mały po chwili zasypia. U nas za tydzien w weekend Weinfest,dzieciaki będą szły,temat sobie wymyślili szkolne dzieci,teraz muszę stroje starodawne organizować. Potem urlop organizować i caly miesiąc zalatany. Jeszcze sprawa w sądzie,zawsze coś. B. dzisiaj do gminy idzie po paszport małego i przy okazji zapytać o ślub. Zobaczymy co zalatwi :) u nas ciepło jak na wrzesień ale dziś coś pochmurnie i wietrznie. Oj dziewczyny współczuję wam waszych teściowych. Ja trafiłam na dobrą tym razem. Jak coś kupuje obojetnie któremu to najpierw to ustala ze mną. A wiecie co jest najlepsze, że ja tym razem co do ślubu nic nie będę organizowała oprócz ubrań dla nas :) Obiad,ciasta itp zostawiam teściowej i mamie ;) B. też stwierdził, że tak będzie lepiej :) Jeden wydatek mniej bo sala za free u teściów :) a nic wielkiego też nie chcę robić bo szkoda mi kasy. Lepiej dodać do budowy niż wywalic pieniądze w błoto

Veronika k. Moją teściową nie najgorsza Ale ostatnio dzwoni do mojej mamy ze bomba wybuchła i aby nie wychodzić z małym na spacery. Bomba wybuchła w Korei... a moją mamą właśnie wtedy z Arturkiem pięknie spacerowali.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja przechwaliłam. Mała ma drzemki po 15 minut. Gólnie jest marudna dzisiaj. Zaraz mama przyjdzie mi jej popilnować a my dzisiaj idziemy do banku wczoraj nie miałam jednak niańki do małej. Udało mi się uśpić moją marudę teraz tylko trzeba ją przetransportować z rogala do łóżeczka.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Oj też marudny. Ryczał w samochodzie a ja sama. Jak nigdy bo zawsze śpi. Wróciliśmy do domu to bawić mu się chce.

Mój dziś był w miarę spokojny tylko wieczorem marudził i ciężko było go położyć do spania.jutro popołudniu mamy nastepne szczepienie :(.znów będzie płakał :(.

Zaczęła się szkoła.niby dają książki a tu 2 dni minęły i już trzeba dokupić ksiazke+ćwiczenia do religii i 2 ćwiczenia do angielskiego:confused2:.zobaczymy co będzie następne.
Dziś już było pierwsze zadanie domowe, wrrrr.

Mój dzisiaj strasznie marudzil. A drzemki 10 min Max.
Kupiłam torbę do wózka, joissy duo za 250 w tym przesyłka. Jest super wygodna i ma dużo kieszeni w tym nawet na laptopa więc później się ja wykorzysta
1504730674-aaaaaa.jpeg

1504730685-aaaaaa.jpeg

1504730693-aaaaaa.jpeg

Emol fajna ta torba bardzo praktyczna [emoji2], Kasieks wspolczuje szczepionki :o my mamy 21 a bilans wreszcie za tydzień. Niezłe jaja z tymi książkami :/ ! Mój mały tez zdobił się marudny i strasznie jest niecierpliwy jak nigdy nawet gdy czeka na butle to tak płacze aż się zanosi [emoji33] a Zmiana pampersa to tragedia jakaś ! a ja czuje się jakoś złe od kilku dni mam wysoki puls znów :/ po porodzie miałam 150 [emoji33] teraz tak 100-105 nawet gdy nic nie robie ...a sprawa domu wciąż kur...niejasna w następny pon będziemy mieć jakieś wieści, dzwoniłam do naszej radnej i sprawy trochę poruszyła bo mówili mi ze za miesiąc a po jej interwencji nagle max 2tyg ...wiec trzymajcie kciuki bo ja się wykończę na tych kartonach ... w sobotę idę na targi dziecięce to pochwale się jak coś kupie :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Foxy mama a gdzie te targi? Bo podobno są jakies targi świadomych rodziców w Katowicach. A ja mam tak daleko. Torba praktyczna, tmbardzoej jak młody zacznie chodzić i trzeba będzie y trzymać za rączki to z torbą będzie nie wygodnie.

My też problemy z zaśnięciem. A teraz przy nocnym karmieniu oczy jak 5 zł :/ i się bawi przy cycku. Odrywa się. Czuję że raczej już nie zaśnie. A w ciągu dnia drzemki na 10-15 min to też nic nie zrobilam

Do góry