reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny plamień dostałam. Napiszcie jak długo miałyście bo nie wiem czy się umawiać do mojego ginekologa. W sumie jak pomyślę to objawy miałam jak normalnie przed okresem: wnerwienie, apetyt na słodkie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Normalnie 6 dni. Tak jak okres, z każdym dniem lzejsze.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Mały od kilku dni był płaczliwy a dziś prawie cały czas śpi. Nie ma temperatury.nie wiem czy to pogoda czy coś innego.

Dziewczyny plamień dostałam. Napiszcie jak długo miałyście bo nie wiem czy się umawiać do mojego ginekologa. W sumie jak pomyślę to objawy miałam jak normalnie przed okresem: wnerwienie, apetyt na słodkie.

Ja miałam tydzień okres a po kilku dniach plamienie 1 dzień.na razie czekam na kolejny okres bo chcę zrobić tą cytologie i mieć już to z głowy.

W sobotę byliśmy u babci męża. Ma już 93 lata i jest super :).pierwszy raz widziała Dominika i bardzo się wzruszyła. Szkoda mi jej bo zawsze płacze jak wyjeżdżamy że może już się nie zobaczymy.niestety nie mieszka blisko.w jedną stronę jedziemy 2 godziny więc musimy organizować wyjazd na cały dzień żeby był sens jechać. Z niemowlakiem to trochę bardziej skomplikowane niż jak się jedzie samemu.

Ja miałam tydzień okres a po kilku dniach plamienie 1 dzień.na razie czekam na kolejny okres bo chcę zrobić tą cytologie i mieć już to z głowy.
Ja chciałam do mojego lekarza pojrchać i też zrobić cytologię. Bo mój J.mnie ciśnie czemu od porodu jeszcze nie pojechałam. Ja do swojego mam 60km. A wiadome jak to a to nie miał mi kto z dzieckiem zostać a to szczepienie a to ciągle coś wyskakiwało. Miałam się zapisać na przyszły wtorek. Nie zając nie ucieknie.

Moja córcia jest taks długa że już wkracza w rozmiar 68 [emoji25] a była taka malutka. Wysoka będzie. tyle ciuchów miała i takie śliczne nie poniszczone a tu trzeba kolejne kupować.

W sobotę byliśmy u babci męża. Ma już 93 lata i jest super :).pierwszy raz widziała Dominika i bardzo się wzruszyła. Szkoda mi jej bo zawsze płacze jak wyjeżdżamy że może już się nie zobaczymy.niestety nie mieszka blisko.w jedną stronę jedziemy 2 godziny więc musimy organizować wyjazd na cały dzień żeby był sens jechać. Z niemowlakiem to trochę bardziej skomplikowane niż jak się jedzie samemu.
Czyli jest prababcią [emoji5]

Moja babcia nie żyje ale jej siostra tak. Ciotka skończyła właśnie 92 lata i jest pra pra babcią. Jej córka miała dwie córki potem z tych córek były znowu córki i znowy. Same baby się rodziły. W rodzinie ze strony mojej mamy mamy są same baby.

reklama
Kawoszka, fatum ;) pewnie za każdym razem myślą "może tym razem facet" a tu psioszka ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry