reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Do tej pory też dostałyśmy takie rzeczy że mi byłoby szkoda kasy.
Moja teściowa kupiła sukienkę oczywiście różową z mega tiulem w rozmiarze 62. Ani razu tego jej nie załorzyłam. Nie wygodne przy przewijaniu i karmieniu. Kupiła jej jeszcze dużą maskotkę jednorożca. Tylko noworodkowi czy już teraz niemowlakowi to się nie przyda. Tylko miejsce zajmuje.

Wkurza mnie to bo ani moja mama ani teścioea nie pytają co mi potrzeba tylko kupują głupoty. Równie dobrze dałyby mi tę kasę a kupiłabym małej np. Kombinezon taki jak ja chcę. A nir wiecznie tylko kupujà w różowym kolorze.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To jest właśnie najgorsze. Moja teściowa też kupuje takie "durnowate" prezenty. Bezguście totalne. Starszej kupiła sukienkę na chrzciny bez zapytania czy mi się podoba i jaki rozmiar ma być. I uwaga!!!!! Ola miała 10-11 mies a ona przywiozła jej laleczkę porcelanowa i do zjedzenia taki chlebek wasa przekładany Ala serkiem. Więc wyobraźcie sobie moja minę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha Boże ale prezenty [emoji23][emoji23] ale moja teściowa nie lepsza...kupiła rower małemu No nie mogłam ze złości kazałam iść oddać bo Kuzwa na to czas jeszcze ! A niepotrzebny grat w domu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny moja laseczka obudziła się po 11 zjadła i właśnie ją ululałam. Śpi dalej [emoji2] dla mnie to takie trochę nie typowe. A niech śpi dzisiaj moja mama przyjdzie popilnować ją na godzinę. Muszę z J iść do banku i na zakupy. Kurcze te pieluchy i mleko idą jak woda.

Stara wariatka ... wie ze domu nie mamy a przylatuje na 3tyg ..

Ty o teściowej piszesz [emoji23] rzecz jasna.

Moja była w piątek u nas i widzi że małą karmię butelkà to nie pcha się do niej rozprasza ją. Głaszcze po głowie. Mała skończyła jeść jeszcze jej się nie odbiło a ta już że weźmie ją na ręce i zacznie dyndać. Mówiłam żeby nie dyndała bo ja sobie nie poradzę. Mam chory kręgosłup ledwo wstaję z łóżka i nie jestem w stanie jej długo nosić. Mała rączki pcha do buzi a ta ją po rękach całuje. Kaszle i pcha się do dziecka. Powiedziałam mojemu że ma mnie trochę bronić a nie patrzeć z boku. Chociaż muszę Wam powiedzieć że kiedyś to z byle czym dzwonił do rodziców a teraz przystopował. Wczoraj dzwonił teść. Mała spała a my siedzieliśmy w pokoju gdzie mamy największe akwarium. Mąż siedział na fotelu przy zbiorniku i rozmawiał z teściem. Teść go coś zaczyna pouczać a ten skierował telefon w stronę chlupiącej pompki w akwarium. Myślałam że się posikam ze śmiechu. Oni tak jak dzwonią to pytają się go co robisz a co ja robię. Ostatnio to mu powiedziałam trzeba było powiedzieć że siedzę na kiblu i mam sraczkę. [emoji35]
W sobotę wyszłam na balkon bo zaczęła się mżawka a ja poprała ciapy i plecak. I na kogo trafiłam ni nich. I zaraz co robisz?a co J. robi? Mówię im że nie wiem co teraz robi. A oni na to jak to ja nie wiem. A jak w sierpniu była u nas w mieścir trzy dniowa impreza to wydzwaniali do niego czy jest w domu czy z kolegami. Nic tylko się wtrącają.

Ostatnia edycja:
Hahaha Boże ale prezenty [emoji23][emoji23] ale moja teściowa nie lepsza...kupiła rower małemu No nie mogłam ze złości kazałam iść oddać bo Kuzwa na to czas jeszcze ! A niepotrzebny grat w domu

Żaryujesz.

W szpitalu leżała ze mną dziewczyna na patologi i opowiadała mi jak to jej teściowa zabezpieczyła cały dom przed dzieckiem. I mało tego chciała kupić jakiś tam garniturek na 4 latka. Dodam że dziecko się jeszcze nie urodziło. Dziewczyns była na ścisłej diecie a ta jej przyniosła do szpitala wszystkie rzeczy nie dozwolone. Łącznie z czekoladą. Gdzie w ciąży wysyępują zaparcia to jeszcze czekoladą chciała ją dobić.

Kawoszka mój też ciągle śpi, budzi się na jedzenie, może chwilę pogarda i tyle. Może popołudniu się rozkręcić. Mój dzisiaj 7h. A cycki nadal mi zapełniają się, nie produkuje na bierzaco. A mały nadal je po 30 min.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rowerek wymiata! Jezu ludzie bez wyobrazni

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry