reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Hej
Moja wstała ok 8 rano ale budziła się w nocy na jedzenie. W dzień od ok 15 do 19 spała. Zmieniłam jej smoczek na taki od 3go miesiąca z lovi. I butelkę szybciej wypija. Dzisiaj to po kąpieli jak dałam jej jeść to padła.
Albo to pogoda albo skok rozwojowy.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Moja wstała ok 8 rano ale budziła się w nocy na jedzenie. W dzień od ok 15 do 19 spała. Zmieniłam jej smoczek na taki od 3go miesiąca z lovi. I butelkę szybciej wypija. Dzisiaj to po kąpieli jak dałam jej jeść to padła.
Albo to pogoda albo skok rozwojowy.
Dziewczyny czy wy już po chrzcinach? Jeśli mogę zapytać co dostały w prezencie wasze dzieci bo mi się rodzinka pyta czy coś potrzebuje dla małej a ja nie mam pomysłu co to by mogło być. Ogólnie wszystko ma i nie chce nikomu nic narzucać ale najbardziej byłabym zadowolona z kasy bo planuje w niedalekiej przyszłości kupić jakąś lekka spacerówkę. Głupio jest mi powiedzieć że kasę tym bardziej że ciocia chce jakiś prezent kupić, pytała czy potrzebuje kombinezon dla małej....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zabawek mam dużo po starszej, ciuchów to samo....tone w nich. Myślałam o sesji zdjęciowej ale to koszt przynajmniej 300zl a moim zdaniem to dużo pieniędzy i nie powiem komuś że chce sesje i nie narzucę że mają się zrzucić
Emol
Olisiw dobrze że pytają. Bo mój Artur od starszego pokolenia dostał same różowe ubranka na 74 (czyli na zimę) ale krótki rękaw wszysyko. :/ których mojemu synowi nie ubiore.
Od młodszego pokolenia dostał kombinezon lekkoocirplony na 68 czyli na jesień. Krótkie spodenki i cienką bluzę za 74 ale duże się wydaje. Zabawkę farmera ok +9 miesięcy, gryzaki, grzechotke i zestaw śpiochów na 80 cm. I kasę. A rostrzal kasy w kopercie 100-600.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Od młodszego pokolenia dostał kombinezon lekkoocirplony na 68 czyli na jesień. Krótkie spodenki i cienką bluzę za 74 ale duże się wydaje. Zabawkę farmera ok +9 miesięcy, gryzaki, grzechotke i zestaw śpiochów na 80 cm. I kasę. A rostrzal kasy w kopercie 100-600.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Kawoszka81
Ja jestem przed chrzcinami. Też wolałabym kasę. W uniegłym roku na początku ciąży sama zostałam chrzestną i dałam im kasę. Za to chrzestny kupił krzesełko do karmienia. Siostra mojego męża nie była zadowolona ponieważ była to harhara. Wielkie i nie poręczne. Mały tak się na njm kiwał że pękło. Oczywiście inni goście nakupili pluszaków nie wiadomo po co tylko kurz zbierają.Dziewczyny czy wy już po chrzcinach? Jeśli mogę zapytać co dostały w prezencie wasze dzieci bo mi się rodzinka pyta czy coś potrzebuje dla małej a ja nie mam pomysłu co to by mogło być. Ogólnie wszystko ma i nie chce nikomu nic narzucać ale najbardziej byłabym zadowolona z kasy bo planuje w niedalekiej przyszłości kupić jakąś lekka spacerówkę. Głupio jest mi powiedzieć że kasę tym bardziej że ciocia chce jakiś prezent kupić, pytała czy potrzebuje kombinezon dla małej....
Ja małej konto założę i kasę jaką dostanie wpłacę. Z resztą tak ustaliliśmy że jak mała kasę dostawać będzie to jej na konto wpłacamy.
Kawoszka81
Jak mała w czerwcu się urodziła to ja dostałam dresy welurowe. Zero wyobraźni. Mega upały a ja miałabym dziecko w welur ubierać.
Emol ja liczę na to że moja 68 to zimę przechodzi a 74 wiosna lato. Nakupiłam jej w ubiegłym tygodniu ciuchów z 5 10 15. Wszystkie super i zaoszczędziłam masę kasy.
Dziewczyny pogoda masakra jakaś. Moja spała całą noc. Łącznie 8 godzin snu. Potem zjadła pomarudziła i położyłam ją do łóżeczka. Włączyłam szum misia i śpi już od 8. Chyba ta pogoda na nią działa. Idę coś robić bo nie przyzwyczajona jestem że ona tak śpi. Sama poszłabym spać.
Emol ja liczę na to że moja 68 to zimę przechodzi a 74 wiosna lato. Nakupiłam jej w ubiegłym tygodniu ciuchów z 5 10 15. Wszystkie super i zaoszczędziłam masę kasy.
Dziewczyny pogoda masakra jakaś. Moja spała całą noc. Łącznie 8 godzin snu. Potem zjadła pomarudziła i położyłam ją do łóżeczka. Włączyłam szum misia i śpi już od 8. Chyba ta pogoda na nią działa. Idę coś robić bo nie przyzwyczajona jestem że ona tak śpi. Sama poszłabym spać.
reklama
Kawoszka ja też będę dzieciom każde pieniążki odkładać, bo wkoncu to pieniądze dzieci a nie moje [emoji3] czasem jest tak że nie ma się kasy a trzeba pilnie dziecku coś kupić to pieniążki sa. U mnie przedział pieniążków to pewnie od 100-200zl bo rodzina niezbyt zamożna ale nie w tym rzecz, wolę te 100 zł aniżeli tak jak piszesz że ciuchy letnie na zimę itd....to są dopiero źle wydane pieniążki. Przypuszczam że sprezentujesz komuś przy najbliższej okazji albo sprzedasz
Podziel się: