reklama
Emol
Fanka BB :)
Cd zapominalskiego męża. Rano wstał, bo do pracy. Ja karmię malego. Pyta się mnie czy chce herbatę. Mówię ze nie. On "co taka w nie w sosie" mówię mu ze mi przykro bo robisz ze mnie idiotke mówiąc ze pamietales o urodzinach a nawet kwiatka nie dostałam. Nie ponyslales że może być mi przykro. Ja już myslle o twoich urodzinach z miesięcznym wyprzedzeniem. A ja zasluzylam na same zyczenia? " No to on do mnie ze "domyślam się ze przykro, on też myślał o moich urodzinach z miesiąc wcześniej już."
Pojechał po kwiatki. Wrócił i przeprosił że logistycznie nie był w stanie w ciągu 4 dni kupić kwiatów. To zaczęłam ze jechał z mama do mechanika aby obejrzeć samochód. Pojechał do przychodni podać pesel młodego. W sobotę przez połowę dnia samochód stał, zanim pojechał na kawalerski. No to usłyszałam ze nie pomyślał.
Dla mnie kwiatki są ostatecznoscia, a niby on od miesiąca myślał o moich urodzinach, myślał aby Dac kwiaty... na prawdę chyba za idiotke mnie uważa.
Dzisiaj mama zadzwoniła i mówi że pytała się go na chrzcinach gdy Artura karmilam czy pamięta o urodzinach, czy chociażby kwiatki kupił. To zapewniał że pamięta. :/ czuję się nieważna. Jak urodziłam to ja już się nie liczę i można o mnie zapomnieć. I wciskać mi kity jak idiotce. Wysoko mnie ceni.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Pojechał po kwiatki. Wrócił i przeprosił że logistycznie nie był w stanie w ciągu 4 dni kupić kwiatów. To zaczęłam ze jechał z mama do mechanika aby obejrzeć samochód. Pojechał do przychodni podać pesel młodego. W sobotę przez połowę dnia samochód stał, zanim pojechał na kawalerski. No to usłyszałam ze nie pomyślał.
Dla mnie kwiatki są ostatecznoscia, a niby on od miesiąca myślał o moich urodzinach, myślał aby Dac kwiaty... na prawdę chyba za idiotke mnie uważa.
Dzisiaj mama zadzwoniła i mówi że pytała się go na chrzcinach gdy Artura karmilam czy pamięta o urodzinach, czy chociażby kwiatki kupił. To zapewniał że pamięta. :/ czuję się nieważna. Jak urodziłam to ja już się nie liczę i można o mnie zapomnieć. I wciskać mi kity jak idiotce. Wysoko mnie ceni.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Veronika_k
Emol wszystkiego najlepszego :* Szczerze to masz gorzej ode mnie. Mój od kilki dni zaczął się przytulać i póki co konflikt zażegnany. Nawet wczoraj zaczął temat ślubu. W środę mamy jechać się dowiedzieć wszystkiego. Ale dalej twierdzi, że ja byłam winna, że nie chciał się nawet przytulić bo go denerwowałam i chodziłam zła! Tłumaczyłam cielokowi, że on był powodem! I jak młotem w kowadło! Ustąpiłam bo pewnie znowu by wyszła awantura!Czasami wyzwę go po polsku i jest mi lepiej a najlepsze jest to, że nie rozumie Co do urodzin to mój nie lubi swoich więc dostaje tylko życzenia. O moich pamięta i też zawsze pyta co chcę a ja zawsze mówię nic. Mimo to w tym roku kupił pięknego storczyka z 25 kwiatami. Jak mu się zapytałam czy specjalnie szukał takiego to powiedział, że nie bo nie wie ile kończę lat w sumie to miał tylko takie szczęście i liczył kwiaty bo nie wierzył Ja jak mu kupiłam pierwszy raz prezent na jego urodziny(nie tani perfum) to go wyrzucił bo on nie używa takich rzeczy! I wiem co ty teraz czujesz. Niby nie ta sama sytaucja ale też mi było bardzo przykro
Veronika_k
Kochana jak go kochasz to ustąp.Nic przyjemnego ale faceci są gorsi od dzieci. I czasami warto odpuścić i tym debilom przebaczyć! I wtedy oni zadowoleni jak dzieci! A ty na jego następne urodziny wcale nie pytaj co chce! Złóż mu w tym dniu życzenia i wtedy będzie wiedział jakie to miłe uczucie! Słuchaj po tym jak mój wyrzucił ten perfum, na drugi dzień na przeprosiny kupił duży bukiet kwiatów. Czy ktoś zgadnie co ja zrobiłam???
Veronika_k
Tak! Na jego oczach! I jaką miałam satysfakcję! I ta jego mina bezcenna! Już nigdy więcej tak nie zrobił na dodatek powiedział, że wie co czułam
Witajcie dawno mnie nie było [emoji3]
Ania skończyła już miesiąc, jak ten czas ucieka, dopiero w ciąży chodziłam i czekałam jak tykająca bomba a tu miesiąc smyknal nawet nie wiem kiedy.
Mała Jest fantastyczna, grzeczna jak aniołek w porównaniu ze starszą. Uwielbia jeździć autem, wcale nie płacze, do tego stopnia że odważyliśmy się pojechać nad morze (380km) i obyło się bez żadnego postoju. Nocki też w miarę przesypia, budzi się co 3 godz na karmienie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania skończyła już miesiąc, jak ten czas ucieka, dopiero w ciąży chodziłam i czekałam jak tykająca bomba a tu miesiąc smyknal nawet nie wiem kiedy.
Mała Jest fantastyczna, grzeczna jak aniołek w porównaniu ze starszą. Uwielbia jeździć autem, wcale nie płacze, do tego stopnia że odważyliśmy się pojechać nad morze (380km) i obyło się bez żadnego postoju. Nocki też w miarę przesypia, budzi się co 3 godz na karmienie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Veronika_k
No to jak mój Nas czeka długa podróż ok 10 godz. Jedziemy na noc bo w dzień z 3 to jak samobójstwo Dziewczyny znowu muszę małego dokarmiać flaszką. Mam nadzieję, że to tylko przez moje przeziębienie jakoś się nie najada i myślę, że minie. Już miałam taki okres, że musiałam go chwilę dokarmiać. Nie lubię tego ale przecież nie zostawię go płaczącego zglodu :/
Podziel się: