reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kawoszka kurze to ja mam to samo. Najlepiej syf zostawić i jeszcze nie odezwać się bo "się czepiam" rzuca ubrania gdzie chce. A ja się o nie potykam. Mi na szczęście nie mówi że grubo bo mi 3 kg zostały. Ale za to on ma ochotę na seks i on się kończy jak on dojdzie. I dziwi się ze tumbardziej jestem sfrustrowana jak mi się zachce a on mnie taka zostawi bo "już siły nie ma" i idzie spać. No ja pierdziele!

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tu przeklinać nie chcę ale ja pier.....lę. I prawda jest taka że nam do szczęścia potrzebne jest tylko dziecko.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eh i do tego dzisiaj mam urodziny. To zapomniał o nich. Przypomniało mu się jak zadzwonił do mnie dziadek i przy nim podziekowalam za życzenia. To złożył i mi zyczenja... I już. Miło :/ nawet złamanego kwiatka nie dostałam. Nie oczekuje niewiadomo czego ale same życzenia to każdy może mi złożyć :/

Emol wszystkiego najlepszego ! Dużo zdrowia ,szczęścia i spełnienia marzeń [emoji8][emoji8] i duuuuzo kwiatów [emoji259][emoji255][emoji254][emoji253][emoji258][emoji257][emoji259][emoji254][emoji255][emoji258][emoji272][emoji253][emoji253][emoji253][emoji512][emoji483][emoji482]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Eh i do tego dzisiaj mam urodziny. To zapomniał o nich. Przypomniało mu się jak zadzwonił do mnie dziadek i przy nim podziekowalam za życzenia. To złożył i mi zyczenja... I już. Miło :/ nawet złamanego kwiatka nie dostałam. Nie oczekuje niewiadomo czego ale same życzenia to każdy może mi złożyć :/

Wszystkiego najlepszego !!!:-D:-D:-D

To ja mam trochę lepiej.mąż ma ochotę na seks i dba o moją przyjemność ale ja się źle czuję ze swoimi dodatkowymi kilogramami.poza tym jestem zmęczona bo mały ostatnio sporo marudzi w ciągu dnia.dobrze że chociaż w nocy jest spokojny. Kocham się z nim co jakiś czas żeby nie czuł się odtrącony i nie był zazdrosny o małego.
Ze sprzątaniem to masakra.pomaga mi jak mu pokaże palcem co trzeba zrobić ale nie jest zachwycony.A syf zostawia po sobie wszędzie.gdzie zdejmie skarpetki to tam zostawi.zostawia szklanki na biurku bo ciężko włożyć do zmywarki.jak coś ugotuje to blaty i kuchenka do mycia,itp.ja mam dość codziennych domowych obowiązków plus mały a ten mi jeszcze dokłada jakbym się nudziła.

Dziewczyny współczuję że faceci wytykaja Wam dodatkowe kilogramy.ja bym swojego kopła w dupe jakby coś powiedział na ten temat. Wystarczy że sama się źle czuję z nadwagą a nie żebym jeszcze słuchała takich komentarzy.faceci są popieprzeni.chcą żeby kobiety rodziły im dzieci,wyglądały jak przed ciążą i pomimo opieki nad maluchami miały ciągłą ochotę na seks.zero wyobraźni i próby zrozumienia.ciężko im zaakceptować że wraz z pojawieniem się dziecka dotychczasowe życie się zmienia i to nie tylko dla kobiet.

Emol
Dużo szczęścia i słodyczy Klaudia z mamą Tobie życzy. [emoji259] [emoji258] [emoji257] [emoji253] [emoji512]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane ale na prawdę jest mi przykro aż się płakać chce. :( bo on to jak miał urodziny to powiedział co chciał - maszynkę elektryczną do golenia. Nie tania sprawa ale ok. Ja nic wielkiego nie chciałam, po prostu pamięć i drobiazg. Mi by było głupio ze zapomniałam o urodzinach. A on zachowuje się jakby to on mógł tylko wymagać a ja nic nie dostanę. :(
Tak samo było po porodzie. Lezalam w
Szpitalu i mówię ze miloby było kwiatki dostać po porodzie. Puścił to mimo uszu.
Dzisiaj były też chrzciny nasEgo Artura. A wczoraj od 17 na kawalerskim. Wrócił po 3. Chciał uprawiać seks mnie rozbudzil a sam zasnął. Dzisiaj się klocil od samego rana bo dlaczego go budzę o 7.30 jak chrzest jest o 10.30. Wstał po 9. Weszliśmy do kościoła o 10.28. Ja musiałam siebie i małego ogarnąć bo on wstał nadal pijany. Jeszcze wczoraj jak szedł na kawalerski to z alkoholem. I oczywiście ja placilam za zakupioną i ten alkohol prawie 60 zł mu zasponsorowalam. A on tak się odwdzięcza. Poszedł w wlasnie spać a ja płacze po cichu w poduszkę. Bo jak mi by powiedział w prosty ze skarbie zapomniałem o twoich urodzinach, w tygodniu coś ogarnę. Ok spoko. Ale na pytanie czy zapomniał o moich urodzinach odpowiedział "nie. Pamietalem ale czekałem na odpowiedni moment aby złożyć życzenia"
To mnie boli bardzo. :( nie potrafi chłop 35 lat przyznać się do błędu.
Moja mama dIsiaj była to nawet nie pytała ale widziała po mnie ze jestem smutna. Jakbym dostała prezent czy woatka powiedziałabym co dostałam. A jeśli milczalam to raczej się domyslila że dostałam "fige z makiem"

Ostatnia edycja:
Emol bidulko ;* szkoda ze nie mieszkam bliżej coś bym Ci przyniosła nawet o tej godzinie [emoji253]. No świnia z niego naprawdę ! Może jutro coś wymyśli ? Mam nadzieje ze tak !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Fosy mama on miał teraz przed chrzcinami 4 dni wolne. Jeździł gdzieś na motocykle. Wiedział że zamówiłam tort na chrzciny to od razu na urodziny będzie. Tydzień temu wysłałam mu torbę która bym chciała do wózka "do zapisania link", droga bo 230 zł ale to powiedziałby zebym ta torbę kupiła to mi cześć kosztów zwróci. Zero pomyslunku

Do góry