reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika haha ale się uśmiałam [emoji23][emoji23] mój mały trochę marudny po tym szczepieniu ciekawe czy zaśnie normalnie
Jak codzień o 22 . Kapać dziecko po szczepieniu czy nie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mojego chcialam przekonać aby zrobił pepkowe, aby odreagowal, ale nie chce. Nie to nie a chciałam być dobrą żoną :)
Widzę że u Was też dzieci różnie, raz śpią raz nie... Na szczęście u mnie Artur odróżnia dzień i noc. Zawsze łapiemy przed 23, cyc i spanie o 23:30 i śpi do 4-6. Różnie to bywa. Ale w dzień też nie ma reguły. Wczoraj cały dzień marudzil i tylko cyc i cyc a dzisiaj większość dnia przespal. I weź tu zrób rutynę ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie narzekam ;) Mały zazwyczaj ranki do przed południa przesypia,potem cyc i śpi albo leży i gada sobie. Teraz wprowadzam codzinne kąpiele. Jeszcze przed chwilka zabawy potem kapiel,cyc i spanie. Budzi sie na cyca nad rankiem ;) Także jest grzeczny i mogę wszystko porobić :)

Veronika haha ale się uśmiałam [emoji23][emoji23] mój mały trochę marudny po tym szczepieniu ciekawe czy zaśnie normalnie

Ja przy pierwszej dwójce nie kąpałam bo nie kazał lekarz. Teraz też nie będę. Nic mu się nie stanie jak go nie wykąpiesz

Dziewczyny wiecie co? Jak zwykle padam na cycki ze zmeczęczenia. Karmię małego, już przysypiam na siedząco i pytam się B. czy mały już śpi (w łóżeczku) bo ciuchutko a karuzela chodzi i żeby wyłączył. Patrzy się na mnie zdzwiony jak na głupka ;) po chwili zaczaiłam, że trzymam go na ręcach i karmię :)
[emoji23] dobre dobre

A ja byłam na zakupach na to pępkowe. Mąż poszedł z niunią do teściów. Obskoczyłam sklepy w dwie godziny. A mój skarbek zasnął i śpi dalej. Zjadła przed 17-tą i odleciała. Teraz jak się obudzi zje i jakoś muszę ją wykąpać. Trochę w innej kolejności ale nic nie poradzę. Z głodem nie wygram. [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jej nie kąpałam wczoraj. Ok 22 mi marudziła. Potem położyłam ją w sypialni na łóżku włączyłam karuzelę z projektorem i po ciemku oglądałyśmy gwiazki motylko itp. chyba piersza ja zasnęłam bo J. tak mecz w siatkę oglądał że zasnął na kanapie przed telewizorem.

Mała ma malutki ślad po szczepieniu. Humorek miała wczoraj taki
1503689266-aaaaaa.jpeg

Veronika a ile tygodni jesteś po porodzie? Ja dostałam okresu równe 6 tygodni po porodzie. Więc baaardzo wcześnie.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie miała was wcześniej zapytać. Czemu tak wcześnie dostałyście okresu. Myślsłam że skoro karmicie to mie macie.

reklama
Ale słodka dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji7] ja strasznie przeżyłam jego szczepionkę nie spodziewałam się tego naprawę, kilka sekund przed wbiciem igły tak się ładnie uśmiechał a potem taki płacz [emoji33] uspokoiłam go było dobrze i znów 2zastrzyki w druga nogę [emoji33] masakra . Wiem,ze tak trzeba ale serio jak tak płakał to wtedy poczułam jak bardzo go kocham i ze za jego krzywdę mogła bym zabić :)
No i pomyślałam sobie jak bardzo wspolczuje rodzicom których dzieci są chore i obolałe a oni bezsilni ...

Do góry