reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ale słodziaki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Ja dziś liczyłam na zajebisty wieczór z mężem ale oczywiście znów nim ogarnelam małego / butelki / swój prysznic to już sobie spał ...wkurza mnie bo bierze urlop sobie i ciagle spi ... a w dodatku uważa ,że za długo i wolno wszystko robie a on nie będzie czekał wieki . To mu powiedziałam ze jakby ruszył dooope i mi pomógł było by szybciej to oczywiście się uraził ze ja twierdze ze on nic nie robi [emoji33][emoji23] a przecież kto z psem wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1320]
1503785293-aaaaaa.jpeg
haha łóżko jego [emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I dobrze. Ja mojego opierniczam bo wyd zostawia bo mu nie przeszkadza, a mi rąk. Teraz przy dziecku nie jestem w stanie codziennie sprzątać, a wkurzasz mnie syf i mam słaby humor dopóki nie jest posprzatane

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój już waży 6,700;).nie wiem ile ma wzrostu ale za 2 tygodnie mamy kolejne szczepienia to zapytam :)Zobacz załącznik 820126
Śliczny chłopiec. Ten wiek naszych maluchów jest najlepszy. Jeszcze nie siedzą a już zaczynają kumać i ten śmiech jest niesamowity albo to ich gadanie. [emoji7]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Emol znam to ... ja jeszcze jestem w trakcie przeprowadzki to już wgl...sama pakuje/ sprzątam No i plus dziecko. W dodatku to dopiero pierwsza czesc ... za kilka dni lub max 2 tygodnie czeka mnie następna przeprowadzka ... a później wizyta teściów ... ja nie wiem po co jeszcze oni mi potrzebni !

1503787024-aaaaaa.jpeg
to prawda dziecięce minki są przesłodkie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emol u mnie to samo. Ciągle syf zostawia po sobie. Od nie zakręconej pasty do zębów po wiecznie porozrzucane koszule i buty. Jak je to tak nakruszy w koło że powinien mieć koryto.

Dziewczyny skończyło się pępkowe. Mój zgon totalny [emoji36] tak się nawalił a potem chciał kolegów odprowadzać tyle że nie wróciłby po schodach na górę. Koledzy go przyprowadzili. Mój rozwalona noga kumpel jego rozwalone czoło. On chce ich znowu odprowadzić i tak w kółko by się odprowadzali. Tak mnie mój wkurzył że dostał w twarz. Ale to jest już ostateczność. Z resztą kidyś mi powiedział że jak nie będę miała siły na niego to mam ho strzelić w twarz. Jak ns razie dwa razy tak zrobiłam a dzisiaj trzeci. A drugi kumpel stoi obok i mówki że jego żona robi tak samo [emoji23][emoji38] jak ja i też dostał od niej nie raz. No i mój wyszedł z domu boso. Oni za nim. W końcu wrócił. Żalił się że go nie kocham że mam go za nic a i że go biję [emoji28] że mam go za nic. Potem wymyślił że będzie pił dalej z nimi. Napierdzielony poszedł do zamrażalnika i przyniósł glaszkę. Ale oni nie wypili. W końcu zeszła z nimi na dół a potem wtoczyłam mojego na górę. Na tyle kumał że powiedział że chce mu się siku. Chciał usiąś w spodniach na kobel. Mysiałam go rozebrać i w końcu lał na siedząco jak baba. Bo on tak zawsze sika. No i tak siedzi i zaczyna płakać. On płacze ja się śmieję. Płakał jak on bardzo Klaudię kocha że wszystko robi dla niej że nie darowałby sobie jakby jej się coś stało. Potem jak opanowałam jego płacz to jakoś dotoczyłam go do łóżka. A on się pyta czy przyjdę do niego spać. Powiedziałam że tak i poszłam do sypialni. Rozbudziłam się. To był ciężki dzień miałam tyle szykowania i cały czas ba nogach.

Was też tak boli kręgosłup?

Moja dzisiaj miała jak to my mówimy kompu kompu i po kąpieli odleciała. Śpi w łóżeczku. Lubię jak śpi se mną ale jak ją nauczę to po tem nie dam sobie rady.

Kawoszka z tym odprowadzeniem u nas to samo [emoji23][emoji23] tz odprowadza pijanych kolegów potem oni jego a potem znów on [emoji33] ja się wkurzam jak jest pijany bo niedość ze śmierdzi alko to jeszcze muszę go ogarniać tak jak Ty swojego ...masakra

reklama
Trzymajcie się jakoś postaram się zasnąć. Mój śpi w pokoju obok i chrapie jak lokomotywa.

Do góry