reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój od rana taki grzeczny jakby go wcale nie było. Młodego zaprowadziłam do przedszkola on został w łóżeczku z włączoną karuzelką. Przyszłam już nie grała,smok wypluty a on leżał i machał rękoma i nogami. Po chwilo zasnął. To ja szybko za obiad się wzięłam i sprzątanie. Pół obiadu już zrobione i do połowy posprzątane. Teraz się obudził to go przebrałam i cyc ;) teraz leży na kanapie w rogalu ;) biorę się dalej za robotę bo jutro wszyscy w domu i nic nie zrobię ;) Miłego dnia :)

reklama
My po szczepieniu masakra [emoji33] tutaj wszystko za darmo i zlecane to zrobiłam ;) płacz był taki smutny ze prawie zemdlałam z wrażenia hahaha ale już teraz jest dobrze uśmiecha się ładnie i nie jest marudny nawet :) zobaczymy co będzie dalej :) a i zapomnialam wam napisać wczoraj poszedł spać o 22 i dziś wstał o 5:30 :p .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika to dobrze ze Leoś taki grzeczny dziś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Kawoszka ja u mnie tez w dzień raczej nie spi , bawi się w łóżeczku gada ale tez się szybko nudzi a ja potem leżę w tym łóżku jak krowa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamiast zrobić coś w domu a jak zaśnie to biegiem aż nie wiem co najpierw ogarnąć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie zazdroszczę wam dziewczyny ;)
U mnie nadal nie śpi. Od rana nic a jak poleży sama w wózku czy łóżeczku to 10 minut i się nudzi. Spać jej się chce bo zaczyna marudzić może szum miś pomoże. Zazwyczaj jak przyśnie z szum misiem to jak miś się sam wyłączy to się budzi.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Szumisie drogie ale ja kupiłam karuzelkę i ona też szumi ma melodyjkę i świerszczyki. Plus lampkę. Mały jak nie może czasami zasnąć i się wierci to pomaga. A jak nie śpi to się cieszy jak się kręci ;) Spał od 11 do teraz. Najadł się leży i fika :) Ja już wszystko porobiłam. Teraz czekam jak córa wróci ze szkoły i chcemy iść na spacer ale coś się chmurzy,zapowiadali burzę i chyba przyjdzie. Dziewczyny wczoraj nie chciało mi się małego kąpać-wanienki szykować itp.więc go do umywalki i pod kranem umyłam :) na początku nie wiedział co się dzieje i chciał płakać ale gadalam do niego i się uspokoił. Potem mu się podobało jak mu woda leciała na brzuszek ;) dziś też spocony i chyba też tak zrobimy ;)

Szumisie drogie ale ja kupiłam karuzelkę i ona też szumi ma melodyjkę i świerszczyki. Plus lampkę. Mały jak nie może czasami zasnąć i się wierci to pomaga. A jak nie śpi to się cieszy jak się kręci ;) Spał od 11 do teraz. Najadł się leży i fika :) Ja już wszystko porobiłam. Teraz czekam jak córa wróci ze szkoły i chcemy iść na spacer ale coś się chmurzy,zapowiadali burzę i chyba przyjdzie. Dziewczyny wczoraj nie chciało mi się małego kąpać-wanienki szykować itp.więc go do umywalki i pod kranem umyłam :) na początku nie wiedział co się dzieje i chciał płakać ale gadalam do niego i się uspokoił. Potem mu się podobało jak mu woda leciała na brzuszek ;) dziś też spocony i chyba też tak zrobimy ;)
Ja w upały moją w dzień kąpałam bo była cała mokra. To potem jedzonko i zasypiała. Hihi myślała że to noc. Ale nir spała długo. No nie już się wierci. Spania było ok 40 minut. Mąż wrócił z pracy to ja lecę na zakupy. Jutro pępkowe robi dla kumpli. Pogoda ok to zrobimy grilla.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiecie co? Jak zwykle padam na cycki ze zmeczęczenia. Karmię małego, już przysypiam na siedząco i pytam się B. czy mały już śpi (w łóżeczku) bo ciuchutko a karuzela chodzi i żeby wyłączył. Patrzy się na mnie zdzwiony jak na głupka ;) po chwili zaczaiłam, że trzymam go na ręcach i karmię :)

Ja mojego chcialam przekonać aby zrobił pepkowe, aby odreagowal, ale nie chce. Nie to nie a chciałam być dobrą żoną :)
Widzę że u Was też dzieci różnie, raz śpią raz nie... Na szczęście u mnie Artur odróżnia dzień i noc. Zawsze łapiemy przed 23, cyc i spanie o 23:30 i śpi do 4-6. Różnie to bywa. Ale w dzień też nie ma reguły. Wczoraj cały dzień marudzil i tylko cyc i cyc a dzisiaj większość dnia przespal. I weź tu zrób rutynę ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i same widzicie jak piszę ;) normalnie nie kontaktuję ;) A tak wgl to coś mi się rozlegulowało. Okres dostałam 9.8, 12.8 miałam termin u gingi i powiedziała, że wszystko ok a tu dwa dni temu bolał mnie brzuch jak na okres i dziś niespodzianka. Cały dzień dzień plamiłam a jakoś pod wieczór przestałam. Kurde tak się zastanawiam czy ze zmęczenia czy co. Ale mam stresa i chyba jutro zrobię test... B. też wystraszony...

Do góry