reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój od rana taki grzeczny jakby go wcale nie było. Młodego zaprowadziłam do przedszkola on został w łóżeczku z włączoną karuzelką. Przyszłam już nie grała,smok wypluty a on leżał i machał rękoma i nogami. Po chwilo zasnął. To ja szybko za obiad się wzięłam i sprzątanie. Pół obiadu już zrobione i do połowy posprzątane. Teraz się obudził to go przebrałam i cyc ;) teraz leży na kanapie w rogalu ;) biorę się dalej za robotę bo jutro wszyscy w domu i nic nie zrobię ;) Miłego dnia :)

reklama
My po szczepieniu masakra [emoji33] tutaj wszystko za darmo i zlecane to zrobiłam ;) płacz był taki smutny ze prawie zemdlałam z wrażenia hahaha ale już teraz jest dobrze uśmiecha się ładnie i nie jest marudny nawet :) zobaczymy co będzie dalej :) a i zapomnialam wam napisać wczoraj poszedł spać o 22 i dziś wstał o 5:30 :p .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika to dobrze ze Leoś taki grzeczny dziś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Kawoszka ja u mnie tez w dzień raczej nie spi , bawi się w łóżeczku gada ale tez się szybko nudzi a ja potem leżę w tym łóżku jak krowa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamiast zrobić coś w domu a jak zaśnie to biegiem aż nie wiem co najpierw ogarnąć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie zazdroszczę wam dziewczyny ;)
U mnie nadal nie śpi. Od rana nic a jak poleży sama w wózku czy łóżeczku to 10 minut i się nudzi. Spać jej się chce bo zaczyna marudzić może szum miś pomoże. Zazwyczaj jak przyśnie z szum misiem to jak miś się sam wyłączy to się budzi.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Szumisie drogie ale ja kupiłam karuzelkę i ona też szumi ma melodyjkę i świerszczyki. Plus lampkę. Mały jak nie może czasami zasnąć i się wierci to pomaga. A jak nie śpi to się cieszy jak się kręci ;) Spał od 11 do teraz. Najadł się leży i fika :) Ja już wszystko porobiłam. Teraz czekam jak córa wróci ze szkoły i chcemy iść na spacer ale coś się chmurzy,zapowiadali burzę i chyba przyjdzie. Dziewczyny wczoraj nie chciało mi się małego kąpać-wanienki szykować itp.więc go do umywalki i pod kranem umyłam :) na początku nie wiedział co się dzieje i chciał płakać ale gadalam do niego i się uspokoił. Potem mu się podobało jak mu woda leciała na brzuszek ;) dziś też spocony i chyba też tak zrobimy ;)

Szumisie drogie ale ja kupiłam karuzelkę i ona też szumi ma melodyjkę i świerszczyki. Plus lampkę. Mały jak nie może czasami zasnąć i się wierci to pomaga. A jak nie śpi to się cieszy jak się kręci ;) Spał od 11 do teraz. Najadł się leży i fika :) Ja już wszystko porobiłam. Teraz czekam jak córa wróci ze szkoły i chcemy iść na spacer ale coś się chmurzy,zapowiadali burzę i chyba przyjdzie. Dziewczyny wczoraj nie chciało mi się małego kąpać-wanienki szykować itp.więc go do umywalki i pod kranem umyłam :) na początku nie wiedział co się dzieje i chciał płakać ale gadalam do niego i się uspokoił. Potem mu się podobało jak mu woda leciała na brzuszek ;) dziś też spocony i chyba też tak zrobimy ;)
Ja w upały moją w dzień kąpałam bo była cała mokra. To potem jedzonko i zasypiała. Hihi myślała że to noc. Ale nir spała długo. No nie już się wierci. Spania było ok 40 minut. Mąż wrócił z pracy to ja lecę na zakupy. Jutro pępkowe robi dla kumpli. Pogoda ok to zrobimy grilla.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiecie co? Jak zwykle padam na cycki ze zmeczęczenia. Karmię małego, już przysypiam na siedząco i pytam się B. czy mały już śpi (w łóżeczku) bo ciuchutko a karuzela chodzi i żeby wyłączył. Patrzy się na mnie zdzwiony jak na głupka ;) po chwili zaczaiłam, że trzymam go na ręcach i karmię :)

Ja mojego chcialam przekonać aby zrobił pepkowe, aby odreagowal, ale nie chce. Nie to nie a chciałam być dobrą żoną :)
Widzę że u Was też dzieci różnie, raz śpią raz nie... Na szczęście u mnie Artur odróżnia dzień i noc. Zawsze łapiemy przed 23, cyc i spanie o 23:30 i śpi do 4-6. Różnie to bywa. Ale w dzień też nie ma reguły. Wczoraj cały dzień marudzil i tylko cyc i cyc a dzisiaj większość dnia przespal. I weź tu zrób rutynę ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i same widzicie jak piszę ;) normalnie nie kontaktuję ;) A tak wgl to coś mi się rozlegulowało. Okres dostałam 9.8, 12.8 miałam termin u gingi i powiedziała, że wszystko ok a tu dwa dni temu bolał mnie brzuch jak na okres i dziś niespodzianka. Cały dzień dzień plamiłam a jakoś pod wieczór przestałam. Kurde tak się zastanawiam czy ze zmęczenia czy co. Ale mam stresa i chyba jutro zrobię test... B. też wystraszony...

Do góry