reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kawoszka też się zdziwiłam, że tak szybko dostałam. Jedziemy na cycu. Pitolożka mi powiedziała, że to zależy od organizmu i, że teraz mogę nie dostać przez parę miesięcy. Ale ja chyba jakaś inna jestem ;)

Ale słodka dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji7] ja strasznie przeżyłam jego szczepionkę nie spodziewałam się tego naprawę, kilka sekund przed wbiciem igły tak się ładnie uśmiechał a potem taki płacz [emoji33] uspokoiłam go było dobrze i znów 2zastrzyki w druga nogę [emoji33] masakra . Wiem,ze tak trzeba ale serio jak tak płakał to wtedy poczułam jak bardzo go kocham i ze za jego krzywdę mogła bym zabić :)
No i pomyślałam sobie jak bardzo wspolczuje rodzicom których dzieci są chore i obolałe a oni bezsilni ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dlatego ja kupiłam szczepionkę 6w1 bo nie wytrzymałabym kłucia małej.

Wczoraj tak zasnęła że obudziła się ok 1 w nocy. Dałam cyce i spała do ok 5 rano. Potem cyce i butelka i spała do 7. Potem znowu cyce i spała do ok. 9
Teraz jest nakarmiona i zadowolona. Tylko ja nie wyspana. Ale liczy się tylko ona.
1503737858-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mały w ciągu dnia robi drzemki 10-15 minutowe więc ciężko coś zrobić.wszystko w biegu.wczoraj się martwilam bo przysypiał na dłużej i co się obudził to znów mu się oczka zamykały.dopiero wieczorem się rozbudził.gorączki nie miał bo co chwilę sprawdzałam.dziś wstał normalnie ale teraz zjadł i śpi już godzinę. Może to jakiś skok rozwojowy.nie znam się na tym.

reklama
Ale słodziaki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Ja dziś liczyłam na zajebisty wieczór z mężem ale oczywiście znów nim ogarnelam małego / butelki / swój prysznic to już sobie spał ...wkurza mnie bo bierze urlop sobie i ciagle spi ... a w dodatku uważa ,że za długo i wolno wszystko robie a on nie będzie czekał wieki . To mu powiedziałam ze jakby ruszył dooope i mi pomógł było by szybciej to oczywiście się uraził ze ja twierdze ze on nic nie robi [emoji33][emoji23] a przecież kto z psem wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1320]
1503785293-aaaaaa.jpeg
haha łóżko jego :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry