reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hahaha dziewczyny wy to dobre jesteście! U mnie wszystko jak przed ciążą prócz wagi :( Do nas wróciło lato! Mały dalej grzeczny i tylko cyc! Nocki przesypia! Mi dnia nawet zostaje! Z B. Też wszystko się układa! Pomaga jak może. Dużo czasu spędzamy na powietrzu w weekendy! Małemu lekarz zmienił witamine D na inna i rewolucje z brzucholem minęły! Najlepiej mu się podoba jak się nad nim stoi i się do niego gada! To on wtedy też i smieje się całą papą! U na przytulanie jak i wczesniej! Czasami mnie wkurza i mówi, że brzuch mi znowu się powiększył! Piszę trochę nie składnie bo wieczorami jestem padnięta! Nie było mnie tu trochę bo mamy mały problem z naszym 4 latkiem! Ale już terrorystę ogarneliśmy ;) zobaczymy na jak długo :) Zarezerwowałam nam apartament nad morzem ;) już nie mogę się doczekać ;) Szczepienie i kontrola bioderek w poniedziałek. Też jestem ciekawa jak będzie po, znając życie będzie spał!

reklama
A co do mojego małego to może byc 40 stopni gorączki a on musi być poowijany kocykiem i musi mieć cieplutko bo inaczej nie zaśnie! No kurde jak tatuś ;)

Krysia Krzywe nóżki hhahaha Kawoszka Twoja mała jest słodziutka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] . Dziewczyny czy wam tez dnia brakuje ? Ja to nim się obrobie jest noc :/ a potem znów wstawanie w nocy i tak śpię po pare godzin ale nie czuje zmęczenia bo ciagle coś robie [emoji33][emoji33][emoji33] a seks u nas to niewypał na maxa ... nie mogę szaleć bo odczuwam mega bol :/ do tego jak dłużej chodzę boli mnie tak samo lewy jajnik jak w ciazy ... nie wiem czemu cholera
1503521028-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tygrysek nawet smoczek ma pod kolor:-D

Krysia Krzywe nóżki hhahaha Kawoszka Twoja mała jest słodziutka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] . Dziewczyny czy wam tez dnia brakuje ? Ja to nim się obrobie jest noc :/ a potem znów wstawanie w nocy i tak śpię po pare godzin ale nie czuje zmęczenia bo ciagle coś robie [emoji33][emoji33][emoji33] a seks u nas to niewypał na maxa ... nie mogę szaleć bo odczuwam mega bol :/ do tego jak dłużej chodzę boli mnie tak samo lewy jajnik jak w ciazy ... nie wiem czemu cholera
1503521028-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale rośnie. Czas z dzieckiem w domu tak szybko leci. Te dwa miesiące to nie wiadomo kiedy.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż ostatnio zasypia na kanapie. My śpimy w sypialni. Czasami mała ze mną na łóżku. Dlatego pytam go codziennie gdzie chce spać a on że mu dziecko w nocy przeszkadza jak się obudzi. Tylko że jej pobudki to są miże dwa razy w tygodniu tak to śpi jak dorosły człowiek.

Dzisiaj spała od ok 22-ej do mniej więcej 4:30. Potem zjadła ale tak sporo no i u niej jedzenie trwa godzinę teraz jadła do ok 7. No i po 45 mnutach zasnęła. To ja zjadłam wykąpałam się. Myślę że do 9 się wyrobię. Na szczepienie mamy na 11:15. Jeszcze najeść się musi to tak jak zacznę ok 10 to skończy w pół do 11. Dobrze że mam do przychodni 10 minut.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dziś też termin ale sama ze sobą ;) Muszę parę pieprzyków usunąć. Małego zaprowadziłam do przedszkola, Leon po drodze zasnął więc ogarnę trochę chałupę :) My nie mamy problemu jak mały budzi się nad ranem na cyca to B. albo śpi albo się przebudzi ale nigdy nie powiedział, że mu to przeszkadza. Dzisiaj u nas trochę pochmurno ale już z rana ciepło. A ja coś zmęczona :( Nie chce mi się jechać. Najchętniej bym w domu została. Mały już 2 miesiące, na początku września przyjdzie łóżko piętrowe więc pójdzie spać do pokoju z młodym. Zdjęcia nie mogę dodać tu.

Ja dziś też termin ale sama ze sobą ;) Młodego zaprowadziliśmy do przedszkola,Leon po drodze zasnął, więc biorę się za ogarnianie chałupy trochę ;) U nas już robi się fajnie ciepło, choć trochę pochmurnie. My nie mamy problemu jak młody budzi się na cyca to B. albo śpi albo się przebudzi na chwilkę ale nigdy nie powiedział, że mu to przeszkadza. Jeszcze miesiąc i przyjdzie łóżko piętrowe i mały pójdzie spać do młodego do pokoju ;) ale będzie na dole w łóżeczku a Simon u góry,dla tych co by się zastanawiali jak taki mały w łóżku piętrowym ;) Coś zdjęć nie mogę dodać. Lecę dziewczyny bo za godzinkę jadę a jeszcze nic nie zrobiłam ;) Później się odezwę. Miłego dnia wszystkim!

reklama
Do góry