reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Mój malutki miał dziś szczepienia.za 2 tygodnie ma następne.był dzielny.troszkę płakał ale dał się szybko uspokoić. na razie nie ma gorączki ale trochę spał w ciągu dnia co mu się nie zdarza.podobno do 3 dni może być jakaś reakcja.na razie go obserwujemy.
Ja wykupiłam szczepionkę 6w1 mała nie marudziła troszeczkę była senna ale bez zmian.

Szczepiłyście ns pneumokoki? Jeżeli tak to jak było po tej szczepionce?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

1503520206-aaaaaa.jpeg
to jest zdjęcie zaraz po porodzie. Była taka czyściutka. Mam nadzieję że z telefonu w końcu wskoczą te zdjęcia.

Krysia Krzywe nóżki hhahaha Kawoszka Twoja mała jest słodziutka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] . Dziewczyny czy wam tez dnia brakuje ? Ja to nim się obrobie jest noc :/ a potem znów wstawanie w nocy i tak śpię po pare godzin ale nie czuje zmęczenia bo ciagle coś robie [emoji33][emoji33][emoji33] a seks u nas to niewypał na maxa ... nie mogę szaleć bo odczuwam mega bol :/ do tego jak dłużej chodzę boli mnie tak samo lewy jajnik jak w ciazy ... nie wiem czemu cholera
1503521028-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Foxy ja jeszcze nie byłam u gina bo muszę jechać do niego 60km. U mnie są ginekolodzy ale ja dziękuję. Jejku jak ja się cieszę że tu nie rodziłam. Ostatnio dowiedziałam się że urodził się u nas chłopiec a oni nie zrobili usg główki. Mały ma 4 miesiące i okazało się że ma wodogłowie.

Nie mam ochoty na sex. Mi się długo tam na dole goiło. Wszystko wina upałów. Dupa się pociła. Najlepiej to co godzinę brać prysznic. Po za tym ja się przed moim J nie rozbiorę.

reklama
O matko to straszne dla rodziców musi być [emoji33][emoji33][emoji33]ja się rozebrałam ale wyglądam koszmarnie nie wspominając o moim dole który nadaje się na halloween[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] . Cyce tez jakieś takie bez zycia [emoji23][emoji23]Ja wiem kochana u mnie tez trwało to długo :/ i właśnie do dziś mam problem jedyna pozycja to gdy on jest na mnie a ja leżę jak ta kłoda [emoji23][emoji23][emoji23] mam nadzieje ze to minie !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry