reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Żyję czasu brak i tak po wolutku czytam co piszecie.Kawoszka co u was ?[emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Klaudia dzisiaj skończyła 8 tygodni. Będzie wysoka. Urosła aż 8cm z 55 na 63. Waży 4890g. Jesteśmy po szczepieniu a we czwartek mamy iść na pneumokoki. Niunia jest i na cycku i na butelce. Początkowo miałam wyrzuty sumienia że mam za mało mleka. Chyba to jest wins tego że poród był od początku wywoływany. Ale spoko najpierw ja daję cyca a potem butelka. I tak cały dzień. Moje dziecko jest bardzo grzeczne nie płacze jedynie jak chce jeść a ja jej jeszcze muszę zmienić pieluchę. Śpi w nocy 6 lub 7 godzin. Lubi spacery i kąpiele. Za to w dzień nie śpi prawie wcale. Na początku byłam załamana teraz już to mnie nie rusza. Po prostu tak ma być.
Kawoszka81
Śliczny a jak główkę trzyma. Moja to dwa miesiące kończy 27 sierpnia. Ale na brzuchu nie lebi leżeć. Mamy problem z lewym bioderkiem ale może będzie ok ma zalecone leżenie na brzuchu albo na mnie.To jego ulubiony cały czas nie może zasnąć bez niego [emoji23] jutro będzie miał 2miesiace [emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz śpi w bijaczku pierwszy raz. No i zasypia z szum misiem. Musiałam kupić bo z telefonem spać nie będzie. I tak bujaczek i szim miś i jest odlot. A największy odlot ma po kąpieli i potem jedzonko i zasypia mi na rękach.
Kawoszka81
Moja kolek nie ma ale kupiłam termofor z pestek wiśni. Rsz się nam trafiło że miałe problem z brzuszkiem i to pomogło.Martyna witaj w klubie tez się męczymy 3 dzień z kolkami i espumisan średnio pomaga ;/ czy mogę podać jeszcze coś czy lepiej nie mieszać ? Kasieks ale Ci fajnie [emoji7][emoji7][emoji7] tez bym gdzieś
kasieks
Śliczny chłopczykTo jego ulubiony cały czas nie może zasnąć bez niego [emoji23] jutro będzie miał 2miesiace [emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasieks
Jak to do schroniska,chyba zwariowali.pewnie boją się że może narobić szkód.spróbuj z nimi pogadać że pokryjecie koszty naprawy gdyby pies coś zniszczył albo poszukajcie hotelu dla psów. Normalnie masakra.to jest dyskryminacja ludzi którzy mają zwierzaki.dużo czasu zajmie skończenie domu żebyście mogli się do niego wprowadzić?Dziewczyny dali mi mieszkanie tymczasowe ale kazali psa do schroniska oddać ...przecież nie mogę tego zrobić ...
kasieks
Mój malutki miał dziś szczepienia.za 2 tygodnie ma następne.był dzielny.troszkę płakał ale dał się szybko uspokoić. na razie nie ma gorączki ale trochę spał w ciągu dnia co mu się nie zdarza.podobno do 3 dni może być jakaś reakcja.na razie go obserwujemy.
Kawoszka81
Foxy u mnie za to pojawiła się deprecha. A mój mąż to do niedawna uważał że ja po całych dniach siedzę z dzieckiem i seriale oglądam. A ja praktycznie od początku jak wróciłam ze szpitala jestem z dzieckiem sama w domu. Ani ugotować ani pospać bo mała nie sypia w dzień. Jej spanie to 20 minut i najlepiej na rękach i koniec. Noce ładnie śpi ale dzień mnie wykańcza. Do tego w połogu przy tych upałach nie chciało mi się goić rozcięcie. D..pa mnie bolała. Mega hemoroidy. Byłam załamana teraz po woli ogarnęłam sytuację ale bywają dni że wyję po kontach. No i koniec pisania księżniczka się obudziła dobrze że dałam radę zjeść śniadanie.To widzę ze nie tylko ja mam problem z chłopem ... to super ze miałaś 2h dla siebie zawsze to cos ja dziś się mega złe czuje ale czy kogoś to obchodzi ? On widzi tylko mnie jako gnijaca w łóżku krowę i odsłania mi co chwile rolety w oknie mówiąc ze przezemnie dziecko dnia od nocy nie odróżni ... dziś mam słabszy dzień a nawet nie mogę odpocząć nie chodzi mi ze od małego tylko poprostu z nim poleżeć. Jak bylismy sami to nawet obiad ugotował czy posprzątał bez wypominania a teraz to oczekuje ze będę klaskać w dłonie z radości ze dotknął odkurzacz i zawsze mi ogłasza ze coś zrobił . Jesteśmy razem 4 lata co będzie dalej ? Aż się boje ... ale wam narzekam dziś [emoji23]
reklama
Foxy_mama
Kawoszka [emoji8] tez na początku miałam deprechę w połogu właśnie , teraz już jest dobrze ale wciąż się nie wyrabiam ze wszystkim [emoji33][emoji33]Kasieks jak tam mały po szczepionce się dziś czuje ?:* a gdzie Veronika się podziała ?:* i reszta dziewczyn ?
Podziel się: