reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Urodziny udane:).Foxy dzięki za życzenia. Przekazałam córce i bardzo się ucieszyła:).kurcze słabo z tą przeprowadzką.myślałam że już jesteście po a tu wszystko przed Wami.dużo energii życzę i żeby malutki był spokojny :).treściami się nie przejmuj.kup sobie melise do picia i odliczaj dni do wyjazdu;).zawsze możesz do nas napisać:).

reklama
Dziewczyny nie wiem o co chodzi ale w poniedziałek skończył mi się okres a dziś jakieś plamienia :eek:.od 3 dni włosy wypadają na potęgę a na buzi milion pryszczy :errr:.kurcze chyba coś z hormonami się popieprzyło:confused:.kupiłam żel do mycia twarzy dla nastolatków i trochę pomaga a na włosy tabletki z biotyną ale efekt ma być po 2 miesiącach.od ile wcześniej nie wyłysieje :o

Dziękuje za miłe słowa [emoji173]️[emoji253]O kurde Kasieks No chyba coś się z hormonami stało [emoji33][emoji33][emoji33] kup sobie dodatkowo radical taki w piskaczu na włosy mnie bardzo pomógł kiedyś warto spróbować :* kurde my kobiety mamy przerąbane ....trud porodu a później skutki uboczne [emoji33][emoji33] . Mnie w ciazy bolała prawa strona jak chodziłam chyba jajnik tak myśle i wiecie ze dalej mam ten bol ...nie wiem cholera czemu [emoji15] jak dłużej pochodzę to czuje się tak jak w ciazy ... może jeszcze tam wszystko wraca do normy ? Sama nie wiem ... w piątek idziemy na szczepienie trochę się obawiam reakcji małego A wlasciwie jeszcze bardziej co będzie po [emoji33]a we wtorek mały ma 2miechy już [emoji15][emoji33][emoji33] ale zleciało .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam szampon radical ale kupię jeszcze w sprayu albo do wcierania we włosy.jak będzie zmasowane działanie to może szybciej poskutkuje o_O.
My mamy pierwsze szczepienia we wtorek.też się martwię :oops:.żal mi małego że będą go kłuć :sad:.

Foxy jak będziesz u ginekologa to zapytaj o ten ból jajnika.może trzeba zrobić usg.ja miałam iść zrobić cytologie ale przez to plamienie poczekam do następnego cyklu.

Właśnie zeby w uk dostać się do gina muszę powiedzieć to rodzinnemu i on dopiero skonsultuje to z nim czy trzeba wizyty a jeśli tak to list przyjdzie , pierwsza wizyta oczywiście wywiad i gdzieś za miesiąc może usg i to brzuszne bo dopochwowe prawie nie się stosuje ... wiec myśle czy nie pójdę prywatnie gdzieś jeśli znajdę a jak coś będzie nie tak to już się umówię normalnie i poczekam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja w ciągu dnia karmie piersią na zmianę z butelka bo nie mam tyle pokarmu żeby się najadl a w nocy tylko butelką bo jestem wykończona po całym dniu i chcę spać. Nie obwiniaj się. Przecież musisz kiedyś odpocząć i zebrać siły na kolejny dzień :)
Też tak robię. Moja Klaudia ma spust. Jeden posiłej i butla 120ml plus cyce. I skąd ja miałabym nsprodukować tyle mleka. Cycki mam wielkie rozmiar G masakra jakaś a mleka jak odciągałam to z obydwu cyców max 90ml miałam.

reklama
Olisia to prawda :) rodzice czasem potrafią swymi poradami i troska zatruwać życie [emoji23][emoji23] Moja teściowa nawet na skype sieje terror i porady co aż wkurza mojego tz [emoji23][emoji23]U nas dziś mega spokojny dzień i wieczór :)
1499802076-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Słodziutki. Mam podobny kocyk

Do góry