reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks my już robiliśmy calodniowy wypad i po prostu wielam więcej pieluch niż na spacer + cieplejszy kocyk jakby się ochlodzilo. ;)
Mój to chciał na całe 4 dni pojechać Ale nie było nigdzie noclegów gdzie chcieliśmy. A ja karmię przez kapturki więc też dostęp do wrzątku muszę mieć zapewniony.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Na 4 dni to już byliśmy ale był dostęp do wody i prądu :).gorzej jak chcemy wyjechać na cały dzień i tego nie ma.tak czy inaczej nie pojechaliśmy bo córce się nie chciało a mąż też się słabo zbierał. Skończyło się na zakupach.przynajmniej kupiłam córce prezent na urodziny bo ma w piątek. :)Jutro się wybieramy na grilla do kuzyna. Ciekawe czy tam dotrzemy.hi hi:p

reklama
Kasieks czuję się dobrze, nie wyglądam jakbym była po porodzie. Wczoraj zerknelam tam na dół i chyba mi się szwy rozeszły. W środę będzie położna to zobaczy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że się dobrze czujesz:).ze szwami nie ma żartów.mnie 1 pękł i w tym miejscu pęknięcie nie zrosło się.trochę inaczej to teraz wygląda ale na szczęście to mały defekt i przy stosunku nie ma różnicy ;).lepiej sprawdzić te szwy.jak najmniej siadaj.mnie położna powiedziała żeby siadać na kółku dmuchanym albo na połowie pupy a najlepiej to żebym leżała. No ale tak się nie dało i szew pękł nawet nie wiem kiedy bo nie chciałam tam zagladac:p.a jak się czuje maleństwo? Wszystko dobrze?

Mój mały próbuje złapać rączkami różne rzeczy i wsadzić je do buzi ale ma słabą koordynacje ręka -buzia i trafia do ucha albo w nos:-D.jest cudny.lubię patrzeć jak się bawi:)

A jak tam dwupaczki bo coś się nie oddzywacie? Kawoszka, Martynaaa i Kropkaaa tez cichutko.pewnie bardzo zajęte przy dzieciaczkach.ciekawe jak sobie radzą :)
Hej wiem że mnie długo nie było ale serio nie mam czasu a jak już go mam to nie wiem czy spać czy gotować. Masakra jakaś.
Chwilami jest ciężko. Nadrabiam to co u Was jesyem na 77 stronie. ☺

Ostatnia edycja:
Hej wiem że mnie długo nie było ale serio nie mam czasu a jak już go mam to nie wiem czy spać czy gotować. Masakra jakaś.
Chwilami jest ciężko. Nadrabiam to co u Was jesyem na 77 stronie. ☺
Fajnie że się odezwałaś :-D.na początku jest ciężko ale złapiesz rytm.ja zazwyczaj tu zaglądam jak huśtam nogą wózek lub w nocy jak czekam jak mały odbije (trwa to 15 minut ).teraz jestem w samochodzie bo wracamy z grilla.mały śpi :)

Hej dziewczyny! Ufff też nie miałam czasu. Córa ma urodziny w sobote teraz ale w zeszła robiliśmy dla koleżanek. W piątek mam kontrole u ginki. Miałam mieć w poniedziałek ale ta pipa nie wpisała a potem miała urlop 3 tyg! My w niedziele zrobiliśmy całodniowy wypad nad jeziorko! Fajnie było! Teraz w sobote urodziny więc z rana zakupy a potem mała imprezka. W niedziele za to wybieramy się znowu nad jeziorko :) A ostatniego września śmigamy do Kołobrzega na tydzień ;) mój mały jak go brzuszek nie boli to albo śpi albo leży patrzy na karuzele i gaworzy ;) U nas już szkoła i przedszkole więc mam trochę spokoju od starszaków :) Miłego dnia wszystkim!

Jutro jedziemy po córkę do kuzyna.mam nadzieję że pogoda dopisze bo mamy w planach ognisko:).w niedzielę organizujemy jej urodziny :).to będzie napięty weekend.muszę jutro rano przed wyjazdem ogarnąć mieszkanie bo później nie będzie kiedy.wrócimy wieczorem a trzeba będzie jeszcze zrobić zakupy na urodziny :confused:.

Ciekawe gdzie zniknęła Foxy.pewnie ta przeprowadzka ją wciągnęła.

Jestem zmęczona.jeszcze przebiore małemu pieluszke,nakarmie i odczekam żeby odbił i idę spać na 4 godziny -do następnego karmienia;)

reklama
Kochane wybaczcie moja nieobecność ale powiadomienia mi się wyłączyły to raz a dwa przeprowadzka [emoji33] w dodatku dom okazał się Kuzwa nie gotowy na czas a ja dałam już wypowiedzenie właścicielowi ! We wtorek idziemy oglądać mieszkanie zastępcze ...czyli kuwa 2przeprowadzki będą ....masakra jestem wściekła [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] . W dodatku teście mi się na głowę zwalają od 17 września do 9 października... wkurzyłam się bo przecież nie dość ze remont będziemy kończyć to jeszcze na kartonach pewnie a oni się nam zwalą z chorymi teoriami zapewne , czyli dodatkowy stres . Kasieks fajnie ze mały już łapie zabawki [emoji7][emoji7][emoji7] I sto lat dla córci [emoji512][emoji253][emoji259]Veronika fajne wakacje Ci się szykują [emoji8][emoji2] No i wreszcie Kawoszka się odezwała [emoji173]️. Olisia jak tam szwy? Mam nadzieje ze ok !:*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry