reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks my już robiliśmy calodniowy wypad i po prostu wielam więcej pieluch niż na spacer + cieplejszy kocyk jakby się ochlodzilo. ;)
Mój to chciał na całe 4 dni pojechać Ale nie było nigdzie noclegów gdzie chcieliśmy. A ja karmię przez kapturki więc też dostęp do wrzątku muszę mieć zapewniony.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Na 4 dni to już byliśmy ale był dostęp do wody i prądu :).gorzej jak chcemy wyjechać na cały dzień i tego nie ma.tak czy inaczej nie pojechaliśmy bo córce się nie chciało a mąż też się słabo zbierał. Skończyło się na zakupach.przynajmniej kupiłam córce prezent na urodziny bo ma w piątek. :)Jutro się wybieramy na grilla do kuzyna. Ciekawe czy tam dotrzemy.hi hi:p

reklama
Kasieks czuję się dobrze, nie wyglądam jakbym była po porodzie. Wczoraj zerknelam tam na dół i chyba mi się szwy rozeszły. W środę będzie położna to zobaczy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że się dobrze czujesz:).ze szwami nie ma żartów.mnie 1 pękł i w tym miejscu pęknięcie nie zrosło się.trochę inaczej to teraz wygląda ale na szczęście to mały defekt i przy stosunku nie ma różnicy ;).lepiej sprawdzić te szwy.jak najmniej siadaj.mnie położna powiedziała żeby siadać na kółku dmuchanym albo na połowie pupy a najlepiej to żebym leżała. No ale tak się nie dało i szew pękł nawet nie wiem kiedy bo nie chciałam tam zagladac:p.a jak się czuje maleństwo? Wszystko dobrze?

Mój mały próbuje złapać rączkami różne rzeczy i wsadzić je do buzi ale ma słabą koordynacje ręka -buzia i trafia do ucha albo w nos:-D.jest cudny.lubię patrzeć jak się bawi:)

A jak tam dwupaczki bo coś się nie oddzywacie? Kawoszka, Martynaaa i Kropkaaa tez cichutko.pewnie bardzo zajęte przy dzieciaczkach.ciekawe jak sobie radzą :)
Hej wiem że mnie długo nie było ale serio nie mam czasu a jak już go mam to nie wiem czy spać czy gotować. Masakra jakaś.
Chwilami jest ciężko. Nadrabiam to co u Was jesyem na 77 stronie. ☺

Ostatnia edycja:
Hej wiem że mnie długo nie było ale serio nie mam czasu a jak już go mam to nie wiem czy spać czy gotować. Masakra jakaś.
Chwilami jest ciężko. Nadrabiam to co u Was jesyem na 77 stronie. ☺
Fajnie że się odezwałaś :-D.na początku jest ciężko ale złapiesz rytm.ja zazwyczaj tu zaglądam jak huśtam nogą wózek lub w nocy jak czekam jak mały odbije (trwa to 15 minut ).teraz jestem w samochodzie bo wracamy z grilla.mały śpi :)

Hej dziewczyny! Ufff też nie miałam czasu. Córa ma urodziny w sobote teraz ale w zeszła robiliśmy dla koleżanek. W piątek mam kontrole u ginki. Miałam mieć w poniedziałek ale ta pipa nie wpisała a potem miała urlop 3 tyg! My w niedziele zrobiliśmy całodniowy wypad nad jeziorko! Fajnie było! Teraz w sobote urodziny więc z rana zakupy a potem mała imprezka. W niedziele za to wybieramy się znowu nad jeziorko :) A ostatniego września śmigamy do Kołobrzega na tydzień ;) mój mały jak go brzuszek nie boli to albo śpi albo leży patrzy na karuzele i gaworzy ;) U nas już szkoła i przedszkole więc mam trochę spokoju od starszaków :) Miłego dnia wszystkim!

Jutro jedziemy po córkę do kuzyna.mam nadzieję że pogoda dopisze bo mamy w planach ognisko:).w niedzielę organizujemy jej urodziny :).to będzie napięty weekend.muszę jutro rano przed wyjazdem ogarnąć mieszkanie bo później nie będzie kiedy.wrócimy wieczorem a trzeba będzie jeszcze zrobić zakupy na urodziny :confused:.

Ciekawe gdzie zniknęła Foxy.pewnie ta przeprowadzka ją wciągnęła.

Jestem zmęczona.jeszcze przebiore małemu pieluszke,nakarmie i odczekam żeby odbił i idę spać na 4 godziny -do następnego karmienia;)

reklama
Kochane wybaczcie moja nieobecność ale powiadomienia mi się wyłączyły to raz a dwa przeprowadzka [emoji33] w dodatku dom okazał się Kuzwa nie gotowy na czas a ja dałam już wypowiedzenie właścicielowi ! We wtorek idziemy oglądać mieszkanie zastępcze ...czyli kuwa 2przeprowadzki będą ....masakra jestem wściekła [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] . W dodatku teście mi się na głowę zwalają od 17 września do 9 października... wkurzyłam się bo przecież nie dość ze remont będziemy kończyć to jeszcze na kartonach pewnie a oni się nam zwalą z chorymi teoriami zapewne , czyli dodatkowy stres . Kasieks fajnie ze mały już łapie zabawki [emoji7][emoji7][emoji7] I sto lat dla córci [emoji512][emoji253][emoji259]Veronika fajne wakacje Ci się szykują [emoji8][emoji2] No i wreszcie Kawoszka się odezwała [emoji173]️. Olisia jak tam szwy? Mam nadzieje ze ok !:*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry