Veronika_k
Fanka BB :)
A u nas tylko wczoraj gorąco. Dziś popadywało,jutro burze :/ i od czwartku ok 20st i deszcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty 3 dni temu to ok bo podajesz mm a ja pierś i tak szybko. W sumie się nie spodziewałam ale ucieszyłam się i zaraz B. oznajmiłam, że w ciąży przynajmniej nie jestem. Na pon mam termin u gina, muszę odwołać U nas dziś leje i tylko 15st. Masakra Dobrze, że ostatni tydzień wakacji i szkoła i przedszkole się zacznie Młoda dziś na basen z dziadkiem śmiga trochę spokoju. Ciekawe czy mały dziś kolkę dostanie. Wczoraj kropelek nie podawałam bo pół dnia w mieście byłam i się bałam, że bedzie jazda. Zobaczymy dziś Też myślę o Kawoszce co tam u niej. Może kiedyś tu zajrzy.Ja dostałam właśnie 3dni temu super ze Leoś się dobrze dziś czuje [emoji7][emoji7] odzywajcie się kochane bo tęskni mi się za wami ! Ciekawe jak Kawoszka sobie radzi szkoda ze się nie odzywa [emoji22][emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam jeszcze za krótkie, żeby pocieniować! Dopiero co od pół roku zapuszczam. A jak miałam bardzo krótkie to miałam jedną stronę dłuższą a jedną krótszą. Kurde powiedział mi, że jak przefarbuje to zapuści brodę, więc zrezygnowałam. Poczekam jeszcze trochę jak podrosną to pocieniujeNo skąd ja to znam ...tez potrzebuje zmiany a mój mi mówi po co przecież ładnie wyglądasz ...ja mam już długie włosy ale w wszystkie na równo a ja lubię pocieniowane a nie jak Maryna wyglądam tylko warkocze sobie zapleść i w pole lecieć ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom