reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kasieks No nareszcie :D to możesz śmigać w wolnych chwilach :p mój różnie ze spaniem w dzień ale zajmuje się duzo sobą leży w łóżeczku i się patrzy na zabawki albo na łóżku ze mną . No chyba ze go coś boli to wtedy jest jazda. U mnie 12 stopni i zimno:/deszczowo u i paskudnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas narazie pogoda fajnia,nie za zimno ani też nie za gorąco. Mały dziś nie miał kolki ;) ale nie cieszę się za wcześnie. Dziewczyny dziś dostałam okres :) szybko ;) a jak u was?

Ja dostałam właśnie 3dni temu :p super ze Leoś się dobrze dziś czuje [emoji7][emoji7] odzywajcie się kochane bo tęskni mi się za wami ! Ciekawe jak Kawoszka sobie radzi szkoda ze się nie odzywa [emoji22][emoji22]

Ja dostałam właśnie 3dni temu :p super ze Leoś się dobrze dziś czuje [emoji7][emoji7] odzywajcie się kochane bo tęskni mi się za wami ! Ciekawe jak Kawoszka sobie radzi szkoda ze się nie odzywa [emoji22][emoji22]

Ty 3 dni temu to ok bo podajesz mm a ja pierś i tak szybko. W sumie się nie spodziewałam ale ucieszyłam się i zaraz B. oznajmiłam, że w ciąży przynajmniej nie jestem. Na pon mam termin u gina, muszę odwołać :) U nas dziś leje i tylko 15st. Masakra :( Dobrze, że ostatni tydzień wakacji i szkoła i przedszkole się zacznie ;) Młoda dziś na basen z dziadkiem śmiga ;) trochę spokoju. Ciekawe czy mały dziś kolkę dostanie. Wczoraj kropelek nie podawałam bo pół dnia w mieście byłam i się bałam, że bedzie jazda. Zobaczymy dziś :) Też myślę o Kawoszce co tam u niej. Może kiedyś tu zajrzy.

Ej dziewczyny a powiedzcie co potrafią wasze dzieciaczki? Mój w sobote będzie miał 7 tygodni. Od 6 tyg potrafi z plecaków przekręcić się na bok albo z boku na plecki. Nie mogę go samego na kanapie zostawic. Kurde trochę w szoku jestem bo szybko. Gaworzy już też. Pamiętam, że u starszego syna zaczęło się ok 3 mies. A ten wgl jest od urodzenia silny. Ok od 2 tyg główka już mu się nie kiwała,bardzo sztywno trzymał. Jak lerzy na brzuszku też wysoko się podnosi. Dziewczyny podajecie wit.D? Ja odstawiłam bo wydaje mi się, że od niej ma te bóle brzuszka.

Mój tez szybko główkę podnosil i bałam się go nosić bo tak się wyginał z reszta do dziś tak ma [emoji33] tez gaworzy ciagle i się uśmiecha [emoji23] najgorzej w wanience bo nogami mi się ciagle odpycha [emoji33][emoji33]No i na boki tez się przewraca i tez na przewijaku muszę mieć oczy w dupie [emoji23][emoji23] , u mnie wkoncu nie pada ! Może wyjdę z domu wreszcie ! Bo już mi się płakać chce ! Muszę ogarnąć sobie fryzjera bo wyglądam jak wiedźma ...[emoji23]miotly mi brak

Foxy ja też dziś myślę o fryzjerze. Ogólnie zapuszczam włosy na życzenie mojego księcia ;) Chciałabym kolor zmienić bo dawno nie farbowałam. Ogólnie jestem blondynką (już ciemną) :) więc na blond nie chcę bo odrosty szybko będzie widać. Ale mój mi mówi, żebym nie farbowała bo ładne mam takie włosy jakie są. No i też mi pocieszenie. Człowiek chce coś zmienić, oderwać się od rzeczywistości bo ciągle w domu z dzieciakami a ten tu ci powie, że ładnie wyglądasz i nic nie musisz zmieniać....ahhh ci faceci

No skąd ja to znam ...tez potrzebuje zmiany a mój mi mówi po co przecież ładnie wyglądasz ...ja mam już długie włosy ale w wszystkie na równo a ja lubię pocieniowane a nie jak Maryna wyglądam tylko warkocze sobie zapleść i w pole lecieć ...

reklama
No skąd ja to znam ...tez potrzebuje zmiany a mój mi mówi po co przecież ładnie wyglądasz ...ja mam już długie włosy ale w wszystkie na równo a ja lubię pocieniowane a nie jak Maryna wyglądam tylko warkocze sobie zapleść i w pole lecieć ...

Ja mam jeszcze za krótkie, żeby pocieniować! Dopiero co od pół roku zapuszczam. A jak miałam bardzo krótkie to miałam jedną stronę dłuższą a jedną krótszą. Kurde powiedział mi, że jak przefarbuje to zapuści brodę, więc zrezygnowałam. Poczekam jeszcze trochę jak podrosną to pocieniuje :)

Do góry