reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Mam dokładnie to samo.
Nie potrafię być gdzieś na grupie.
Do tego Pani lekarz mi odpisała ze beta HCG przyrasta prawidłowo JAK NA RAZIE.
i może jestem przewrazliwiona ale naprawde Kobiecie ktora stracila ciążę pisanie jak na razie jest ZBYTECZNE....
heh

Co za niemyśląca lekarka.... Ehh... :baffled:
Zapomnij szybko o tym dopisku i ciesz się z tego, że wszystko idzie zgodnie z planem 💓
Tak już będzie przez najbliższe 36 miesięcy :-) :)✊

reklama
To oficjalne gratulacje, nie obijaj się za bardzo i nie zjadaj wszystkiego z lodówki, zostaw coś dla chłopaków :rofl: :-) :) - żarcik oczywiście ;)

Co do dentysty - to masakra! Ja chodzę do swojej prywatnie od ponad 20lat, w czasie pandemii na szczęście nie zmieniła cen.

Synek odsapnął? Wizyta przyniosła mu wreszcie ulgę, jak mniemam, a to najważniejsze, że już się nie męczy 💓

Trzymam za słowo :)
Przyrost superowy, od dziś koniec zamartwiania :-) :)
Bardzo się cieszę i oczywiście gratuluję 💓
Tak już lepiej. Jeszcze go trochę boli, ale zdecydowanie mniej niż wczoraj. Cieszy się, że ma dietę lodową 😁🙈.

w maju poroniłam, dwa miesiące odczekaliśmy i teraz w sierpniu jak widać zaszłam w ciążę ale znowu jest źle..
muszę zmienić lekarza na takiego który będzie się znał na leczeniu niepłodności..
Bardzo mi przykro, że Cię to znów spotyka [emoji26]
Jaką miałaś przerwę między tamtą ciążą a tą?

w maju poroniłam, dwa miesiące odczekaliśmy i teraz w sierpniu jak widać zaszłam w ciążę ale znowu jest źle..
muszę zmienić lekarza na takiego który będzie się znał na leczeniu niepłodności..

Popieram, zmień lekarza, na takiego, któremu będziesz ufać i który poprowadzi Cię we właściwy sposób, musisz czuć się bezpieczna i zaopiekowana.
Wiem, że łatwiej napisać a gorzej wykonać - ale nie załamuj się, nie skreślaj swoich marzeń, nie poddawaj się, ale wypłacz porządnie, tyle ile tylko potrzebujesz, odpocznij chwilkę psychicznie, zrób coś miłego, co sprawia Ci radość, a później wracaj do walki!!
My tu zawsze będziemy Ci kibicować i Cię wspierać! 🍀
Ściskam....

reklama

Też poroniłam w maju a wcześniej w październiku.
To Twoje dwa pierwsze poronienia ?
Najwazniejsze byc w dobrych rękach lekarza i byc dobrze zdiagnozowaną.
Z jakiego miasta albo części Polski jestes ? Moze ktoś mógłby Ci polecić specjaliste dla Ciebie ?
Jak się czujesz ?

Ostatnia edycja:
Do góry