reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Mam dokładnie to samo.
Nie potrafię być gdzieś na grupie.
Do tego Pani lekarz mi odpisała ze beta HCG przyrasta prawidłowo JAK NA RAZIE.
i może jestem przewrazliwiona ale naprawde Kobiecie ktora stracila ciążę pisanie jak na razie jest ZBYTECZNE....
heh

Co za niemyśląca lekarka.... Ehh... :baffled:
Zapomnij szybko o tym dopisku i ciesz się z tego, że wszystko idzie zgodnie z planem 💓
Tak już będzie przez najbliższe 36 miesięcy :-) :)✊

reklama
To oficjalne gratulacje, nie obijaj się za bardzo i nie zjadaj wszystkiego z lodówki, zostaw coś dla chłopaków :rofl: :-) :) - żarcik oczywiście ;)

Co do dentysty - to masakra! Ja chodzę do swojej prywatnie od ponad 20lat, w czasie pandemii na szczęście nie zmieniła cen.

Synek odsapnął? Wizyta przyniosła mu wreszcie ulgę, jak mniemam, a to najważniejsze, że już się nie męczy 💓

Trzymam za słowo :)
Przyrost superowy, od dziś koniec zamartwiania :-) :)
Bardzo się cieszę i oczywiście gratuluję 💓
Tak już lepiej. Jeszcze go trochę boli, ale zdecydowanie mniej niż wczoraj. Cieszy się, że ma dietę lodową 😁🙈.

w maju poroniłam, dwa miesiące odczekaliśmy i teraz w sierpniu jak widać zaszłam w ciążę ale znowu jest źle..
muszę zmienić lekarza na takiego który będzie się znał na leczeniu niepłodności..
Bardzo mi przykro, że Cię to znów spotyka [emoji26]
Jaką miałaś przerwę między tamtą ciążą a tą?

w maju poroniłam, dwa miesiące odczekaliśmy i teraz w sierpniu jak widać zaszłam w ciążę ale znowu jest źle..
muszę zmienić lekarza na takiego który będzie się znał na leczeniu niepłodności..

Popieram, zmień lekarza, na takiego, któremu będziesz ufać i który poprowadzi Cię we właściwy sposób, musisz czuć się bezpieczna i zaopiekowana.
Wiem, że łatwiej napisać a gorzej wykonać - ale nie załamuj się, nie skreślaj swoich marzeń, nie poddawaj się, ale wypłacz porządnie, tyle ile tylko potrzebujesz, odpocznij chwilkę psychicznie, zrób coś miłego, co sprawia Ci radość, a później wracaj do walki!!
My tu zawsze będziemy Ci kibicować i Cię wspierać! 🍀
Ściskam....

reklama

Też poroniłam w maju a wcześniej w październiku.
To Twoje dwa pierwsze poronienia ?
Najwazniejsze byc w dobrych rękach lekarza i byc dobrze zdiagnozowaną.
Z jakiego miasta albo części Polski jestes ? Moze ktoś mógłby Ci polecić specjaliste dla Ciebie ?
Jak się czujesz ?

Ostatnia edycja:
Do góry