Zabulinka_86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny przepraszam za dłuższe milczenie.
Przeprowadzka bardzo udana. Jednak dom to dom.
Jutro przyjezdza kopara dla Franka a tak ogolnie to duzo spacerujemy i taplamy się w kałużach.
Nasz zlobek zamkniety. Covid pojawił się tam dwa tygodnie po naszym zaprzestaniu chodzenia.
Cieszę się ze spedzam czas z Synem.
Ogólnie mozna powiedziec ze dochodzę do siebie.
I super ze same dobre wiadomości tutaj
To napawa nadzieja.
Zobacz załącznik 1199338
No czasem glukozą powoduje takie dolegliwości. Może zgłoś to do pań pobierających. Tam mają takie kozetki, żeby się położyć.Dziewczyny jestem na drugiej glukozie i powiem Wam, ze albo za pierwszym razem przeszłam to nadwyraz dobrze albo faktycznie pojawiła mi się jakaś cukrzyca.
Minęło 15 minut od wypicia i nie dość, ze mam mdłości, to głowę ledwo mogę utrzymać w pionie, usypiam na siedząco, oblewają mnie poty...
Maly szaleje po tej dawce w brzuchu.
Odnoszę nawet wrażenie, ze jakbym wstała teraz z krzesła to z powrotem szybko bym na nie wróciła
A oczywiście przyjechałam sama autem, żeby Starego nie ciągnąć na tyle godzin I teraz zastanawiam się jak ja wrócę
Robię drugi raz przez te wielowodzie, żeby wykluczyć albo potwierdzić pozna cukrzyce ciążowa :/No czasem glukozą powoduje takie dolegliwości. Może zgłoś to do pań pobierających. Tam mają takie kozetki, żeby się położyć.
A czemu drugi raz robisz glukozę?
Aaa rozumiem.Robię drugi raz przez te wielowodzie, żeby wykluczyć albo potwierdzić pozna cukrzyce ciążowa :/
Bo pogrubione łożysko podobno tez może być przez pozna cukrzyce.
W sumie to ja już po
Jakoś dojechałam do domu. Po drugim pobraniu zrobiło mi się lepiej. Ale wciąż nie czułam się dobrze. A przy trzecim pobraniu krew miałam tak gęsta ze nie chciała lecieć
Ogolnie muszę chyba jakaś kawkę gorzka strzelić i zjeść kawał mięsa na bank mi się polepszy
A na obiad mam barszcz ukraiński i żeberka ❤❤❤
Niestety nie. Powiedziały mi w przychodni, ze będą do odbioru po 1 dniu roboczym. A ze jutro wolne to dopiero w czwartek.@MalyGosc masz już wyniki?