reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

A takie maleństwo to było :)

Effk dobra przyjmuje zapisy :) :p

Etna szoook . Taki był drobniutki nasz Pawełek!!!!
macie rację, on tak zaczal przybierac jak odstawil sie od cyca :)
teraz klopsik jak ta lala hihihi

no i mój znów najdrobniejszy-Patryk 11 miesięcy 8 kg, ciuszki ubieram mu na 80 cm. Przez ostatni miesiąc przybrał 820 g, to dużo, bo on w ciągu dnia mało śpi i jest mega ale to na prawdę mega ruchliwym dzieckiem.

Madziek moj ma 10700 a tez sie nosimy w 80 wiec nie tak źle :))) glowa do gory

reklama
ja nie wim czy dokładnie Patryk ma 80 cm, ja mu tylko na ten rozmiar ciuszki ubieram, był tylko mierzony po urodzeniu 53 cm, a na bilansie pielęgniarka mierzy mu obwód główki(dziś ma 45 cm) i obwód klatki piersiowej (46 cm) no i waży go.

Co do najkrotszych to jednak chyba my przodujemy - teraz 72 cm, a przy urodzeniu 49cm czyli 23cm do przodu (wiec jak patrze nie tak zle w tych centymetrach wychodzimy ;) )

My 23 cm.do przodu :)
Dziunka skoro lekarka nie mowi , ze jest cos nie tak ( miała do czynienia z wieloma dziecmi wiec powinna wiedziec) top znaczy , ze jest ok

reklama
Do góry