martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziekuję Wam laseczki Mary to stwierdzenie za stałoe zagości w moim repertuarze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poniewaz pielegniarka stwierdzila , ze nasze dziecko to klops :/ Jakos tak krzywo spojrzała jakbym go pasła
Lekarka stwierdziła ze jest ok. Kazde dziecko inne a mały przybiera proporcjonalnie
Dziekuję Wam laseczki Mary to stwierdzenie za stałoe zagości w moim repertuarze
Sawi, moja Marysia tez nie jest najcięższa. W 5 miesiącu miała niecałe 6200g. I wg mojej siatki centylowej jest w 10 centylu. To jej wykres.
Mary, wprawdzie nie jestem specjalistka... ale z wykresów wynika ze soni również dosyc mocno skoczył wzrost. Uwazam, ze w takim wypadku nie ma sie co martwic, bo przybiera na wadze proporcjonalnie do wzrostu, a to chyba najwazniejsze w takim wypadku. Wazna przeciez jest waga w stosunku do wzrostu... podstawowe wskaźniki BMI o tą zasadę są oparte.Ehhh
My ponownie po ważeniu
i okazuje sie że od 6maja Sonia znowu przybrała 0,8kg!!!!!!!!!!!!!!!! :--------( Ja już nie wiem co ja mam robić..
Od 2tyg nie je kleiku, owoc raz dziennie, zero ciasteczek, chrupek itd....
Dobowo zjada 700mlnutramigenu 1owoc i 1obiadek
Najdziwniejsze że jakoś po ciuszkach tego nie widzę....
To jest przecież NIEMOŻLIWE!!!!!
Dziewczynka, 6 miesięcy -Siatki Centylowe - prawidłowy rozwój dziecka
JESTEM ZAŁAMANA i czuję się bezsilna. :----(