reklama
D
dziunka24.
Gość
Po raz kolejny zyskuję pewnośc ze moja przychodnia jest najlepsza pod słońcem. U dzieci zdrowych - brak kolejek i rejestracji, u dzieci chorych też małe kolejki. Ale u nas ułatwieniem jest to że wizyty u dzieci chorych sa na godzine i nie ma sensu przychodzic szybciej(co robi sztuczny tlok) bo i tak lekarka wywoluje po nazwisku i wczesniej sie w kolejke nie wcisniesz.
AniaSm
Fanka BB :)
po dzisiejszym ważeniu i mierzeniu
7455g i 72cm
7455g i 72cm
D
dziunka24.
Gość
:-) Duża dziewczyna. Nie martw sie wzrostem, dzieci juz zwalniaja;-) Ile ma??
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Dziunka
Dlaczego się martwisz...? Sonia tez miała taki moment że zwolniła ze wzrostem a później nadrobiła...
Poza tym ja uważam ze ten pomiar wzrostu ma granicę błędu nawet do 2cm
p.s. Przynajmniej Asia nei jest poza siatką tak jak Sonia...
A pokaż siatkę wzrostu...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a jak sier robi ta siatke ?? ja bym zerknela jak Pawel rosnie ?? :|
D
dziunka24.
Gość
Nie pokażę bo nie robię. U nas mierzą tylko od głowki do pupki. Ale ciuszki na 68. Więc malutka jest. Poza tym miałam porownanie - czworo dzieci w jej wieku i chodź dużo chudsze to dużo dłuższe.
A do tego zmierzyłam znów Julię i ta podskoczyła w ciągu półtora miesiąca o 4 cm!!! I faktycznie widać to po spodniach, dopiero co kupione a za krótkie. Teraz wiem skąd te bóle nocne nóg. Może Joasia też tak skokowo nagle urośnie?
A do tego zmierzyłam znów Julię i ta podskoczyła w ciągu półtora miesiąca o 4 cm!!! I faktycznie widać to po spodniach, dopiero co kupione a za krótkie. Teraz wiem skąd te bóle nocne nóg. Może Joasia też tak skokowo nagle urośnie?
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Tutaj Siatki Centylowe - sprawdź wagę dziecka - prawidłowy rozwój dzieckaa jak sier robi ta siatke ?? ja bym zerknela jak Pawel rosnie ?? :|
zakładasz konto o wpisujesz pomiary