reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
O matko, nie boiisz sie ze swojego chlopa polamiesz? Chociaz Ty tez drobniutka.

Ja kiedys mialam strasznie wysokiego i strasznie przy tym chudego chlopaka i czulam sie przy nim jak slon. Doslownie. A wazylam 59 kg przy wzroscie 164 wiec nie bylo az tak zle.

No coz...ja sie czuje czasami jak slonica przy moim mezu ;) bo ja mam 166cm i 64kg, a on 191cm i obecnie 73kg :)
a synusiom zasze powtarzam, ze maja za wzrostem isc za tatusiem(byc wysocy) a z budowa/waga(dddobrze zbudowani, nie szczypiorki) za mamusia :)
Alan dopiero planowe wazenie bedzie mial jak skonczy rok :/ chyba ze ja sobie wczesniej zazycze to mam sie zarejestrowac i przyjsc...a pewnie ze przyjde, za jakis miesiac, to bede wiedziala ile nabral orzez 2 miesiace :) ale licze ze teraz nie wazy wiecej niz ok 7500kg

reklama
U nas fajnie to zorganizowane maja bo nigdy tloku nie ma. Nie wiem jak to robia. Na szczepienia kartki z terminem sie dostaje, ale jak chce sie na kontrole to spokojnie moge wejsc po drodze na zakupy ;) I przewaznie jestem pierwsza lub najdalej trzecia, a i tak idzie jak burza.

Do góry