reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Dziewczyny ja wyglądam teraz tak:-:)-:)-( Chyba nic więcej nie trzeba mówić:-( Załamka:-(

Załączniki

• 100_5539[1].jpg
    100_5539[1].jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_5541[1].jpg
    100_5541[1].jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
onanana nie przesadzaj, jaka załamka, miliony kobiet wygląda gorzej przed urodzeniem dziecka
nóżki masz ładne :),trochę brzuszków porobisz, zumba i będzie idealnie :-)

onanana nie przesadzaj ;-) fakt nóżki masz zgrabne i rozstępów nie widać a brzuch taki wypukły to ja zawsze miałam i mam teraz i się tym nie przyjmuje przynajmniej widać że coś jem a nie głoduje;-)
Niedługo zrobi się ciepło wózior w łapki i będziemy śmigać i te kg polecą..:-)

dzieki dziewczyny ale nie umiem się zmobilizowac żeby ćwiczyć. Nogi miałam zawsze umięśnione a teraz jeszcze tłuszczyk sie na nich nazbierał:-(
ankusch ja na spacery chodzę dziennie!! I mi to gó..no daje:-(

onanana dziewczyno super wygladasz! a jaka pupcia zgrabna (ja tak na te pupy poatrze bo ja mam plaskodupie po ciazy wstretne), nogi masz ladne i ramionka , a brzus lada chwila sie calkowicie wchlonie, buziary:*

onanana- ja też tak wyglądam to nie jest tragedia urodziłaś dziecko :tak: ja identyko wyglądam pamiętam,że w ciąży nawet podobnie wielkie brzuchy mieliśmy :-)

julianna daje efekt te 6WD nie boli cie po nich brzuch?? Niezły brzuchol jakbyś nigdy w ciąży nie była....

andrzelika pobolewa czasem, ale nie przejmuję się tym za bardzo, to nie jest ból niepokojący tylko normalna reakcja mięśni an taki wysiłek ;) No i MEGA zakwasy ^^

słyszałam,że największe efekty są na początku a później stoi brzuch w miejscu i dużo trzeba czasu żeby kolejne efekty się pojawiły

Ja od jutra robię 6 W, bo jak zobaczyłam u ciebie efekt to mnie zachęciło niech się dzieje co chcę najwyżej będę żałować

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
onanana nie przesadzaj niecałe 4 miesiące temu urodziłaś dziecko, przejmować to się powinny laski z ogromną nadwagą co dzieci nie rodziły! mój pimpuś ma się dobrze, ale wstydzę się go publicznie pokazać :-D choć dziś siostra powiedziała mi, że się zmniejszył! U mnie brzuch jest sprężysty ale nadal sterczy do przodu jak w ciąży bym była :szok: ale ja potraktowałam szerokimi tunikami i koszulami i jest git :-D a na plażę w bikini się na razie nie wybieram!

Do góry