reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Andrzelika nie przestawałam krwawić... do tego ból brzucha jak tydzień po cc, problem z czynnościami gdzie muszę użyć mięśni brzucha. Teraz jest trochę lepiej krwawię coraz rzadziej, ale dalej boli mnie brzuch cały czas.

reklama
cocca- mnie boli brzuch na bliźnie po cc, a poza tym nie mam plamień itp, jak dostałam okres pierwszy to tylko był bardzo mega mocny

Andrzelika ból w okolicach blizny nie jest niepokojący, no chyba, że jest ostry. A okres chyba większość miała mega mocny, wydaje mi się, że jeśli lekarz nie stwierdzil nic niepokojącego, to nie masz się czym martwić:-)

ja usg wcale nie miałam robione, tylko takie zwykłe badanie i już bym chciała zacząć robić brzuszki jak dziewczyny, a mam jakiś lęk po tej cc ja w ogóle cc tragicznie wspominam

boże ja marudzę jak babcia ciągle o tym piszę i pytam ,a wy mi mówicie,że można... ja jakaś porąbana jestem przepraszam, chyba faktycznie jakiś szok po cc:eek:

i jak tam Wasze dietki i ćwiczenia??
ja już 59 ważę więc jeszcze 4kg, a dużo nie robię w tym celu, ćwiczę tylko ok 15-20min na stepie (tzn wchodze i schodzę z niego :)) i trochę na twisterze się pokręcę i tyle :-) jak dojdę do 55 to wtedy zacznę robić brzuszki żeby się mięśnie wyrobiły

AniaSm to ja juz wiem skad moja prowadzaca bierze cwiczenia :tak:, ja raz w tygodniu chodze na zajecia tz nogi, brzuch, posladki i pierwsze 15 min robimy prawie identyczne cwiczenia, niestety raz w tygodniu to troche za rzadko a ja nie umie sie w domu sama do niczego zmobilizowac

reklama
Zumba jest super! ja wcześniej chodziłam na zwykły aerobik ale teraz tylko na zumbe bo bardziej mi się podoba no i siódme poty wyciska:happy2:

Do góry