reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Tak czytam o schodzeniu z wagi po ciąży... pewnie napiszecie, ze nie powinnam narzekać, ale... ja już ważę 1 kg mniej niż przed ciążą i wydaje mi się, że dalej chudnę:( Zawsze byłam szczupła, ale w ciąży wg mnie wyglądałam najlepiej, teraz znów mam wychudzony pyszczek i te wstrętne kości na dekolcie się pojawiły... Aż śmiesznie to wygląda, bo tylko cycki mam duże (mleczko robi swoje) i są takie dwie banie uwieszone jak na wieszaku...
Za chudo też źle - zatraca się wtedy kobiecość wg mnie.
Anek - mam tak samo, pod koniec ciąży czułam się ciężko i grubo - przytyłam równo 10 kg, a teraz też ważę mniej niż przed ciążą. Tak miesiąc po porodzie wyglądałam najlepiej, bo miałam chyba z 3 kg do wagi sprzed ciąży - tak moglo zostać. Cycków już nie mam tak dużych jak w ciąży, ale zdecydowanie większe niż przed. Mam ok 166 cm i ważę ok 51 kg :-/ Tyłek mi się zmienił, bo się zrobił płaski, jedynie z brzucha się cieszę, bo zawsze ćwiczyłam i miałam umięśniony , a teraz nie jest umięśniony , ale płaski jak przed ciążą, mam też ciut szersze biodra - to też na plus :)!
PS zapomnialam dodadac, że tesciu gadal ze sie spasłam i pewnie to też jego komentarz wpłynął na to jak się czułam :(

Ostatnia edycja:
reklama
z tego wynika co każda z nas piszę,że każda kobieta ma zawsze jakiś kompleks, jedna mówi, ja jestem za chuda druga za gruba... inna chcę mieć duże piersi, tyłek proste włosy, a jeszcze inna mniejszy biust,tyłek i kręcone włosy...ahhh nam kobieta nigdy do końca nic nie dogodzi :-D

andrzelika tak prawda nie stet nikt nie jest z siebie zadowolony każdemu coś nie pasuje w wyglądzie ach te kompleksy :tak:
anek ja też mam takie kości wystające na dekoldzie od dawna, już się do nich przyzwyczaiłam jak byłam nastolatką to mnie to denerwowały :tak:

szkoda,że nie możemy się powymieniać, że ktoś komuś odda kg albo większy tyłek, czy piersi hehe :-Dwtedy każdy byłby zadowolony

informacje na temat wymian brzmiałyby tak

OGŁOSZENIE : PILNE!!!

Wymienie lub oddam w dobre ręce prawy i lewy półdupek zalety w dobrym stanie jędrny wady trochę rozstępów...:-D

mam również na sprzedaż trochę smalczyku do uzupełnienia krągłości w ciele

przyjmę też lub odkupię tkankę piersiową w celu powiększenia piersi...

sory jaja sobie robię oczywiście :-D

a ja oddam płaską dupę w dobrym stanie - mało używana - 28 lat,hehe, kiedyś była piękna i jędrna, po odpowiedniej konserwacji na pewno wróci do stanu sprzed lat ;-)

reklama
ejj tak katarinka jak ktoś i będzie chciał nasze kilogramy to i rozstępy by przygarnął, ja też mam ich full powiedziałabym, że nie znam miejsca gdzie ich nie ma :cool: teraz jak noszę rajstopy to czarne , a latem nie wiem jak to będzie no i wiem,że już nie założę dwu częściowy strój tylko jedno

gola haha dobre daj tej dupy, a ja ci tam swojej mam odstającą nie chcę aż takiej...mój mąż mówi,że to dwie szynki jego są :-D

Do góry