Gola84
Fanka BB :)
Anek - mam tak samo, pod koniec ciąży czułam się ciężko i grubo - przytyłam równo 10 kg, a teraz też ważę mniej niż przed ciążą. Tak miesiąc po porodzie wyglądałam najlepiej, bo miałam chyba z 3 kg do wagi sprzed ciąży - tak moglo zostać. Cycków już nie mam tak dużych jak w ciąży, ale zdecydowanie większe niż przed. Mam ok 166 cm i ważę ok 51 kg :-/ Tyłek mi się zmienił, bo się zrobił płaski, jedynie z brzucha się cieszę, bo zawsze ćwiczyłam i miałam umięśniony , a teraz nie jest umięśniony , ale płaski jak przed ciążą, mam też ciut szersze biodra - to też na plusTak czytam o schodzeniu z wagi po ciąży... pewnie napiszecie, ze nie powinnam narzekać, ale... ja już ważę 1 kg mniej niż przed ciążą i wydaje mi się, że dalej chudnęZawsze byłam szczupła, ale w ciąży wg mnie wyglądałam najlepiej, teraz znów mam wychudzony pyszczek i te wstrętne kości na dekolcie się pojawiły... Aż śmiesznie to wygląda, bo tylko cycki mam duże (mleczko robi swoje) i są takie dwie banie uwieszone jak na wieszaku...
Za chudo też źle - zatraca się wtedy kobiecość wg mnie.
PS zapomnialam dodadac, że tesciu gadal ze sie spasłam i pewnie to też jego komentarz wpłynął na to jak się czułam
Ostatnia edycja: