reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

onanan oj i ja wszystko wcinam co popadnie ciastka cukierasy a brzuszysko rośnie..bo dupa to płaska:-)
A może powinniśmy teraz powstawiać brzuchy na koniec ciąży i teraz na pocieszenie..:-D
.:-D DSC_4871.jpgDSC_4889.jpgDSCN3984.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ankusch i cierpię na jakieś płaskodupie, tylko nie myślcie lasencje, że od siedzenia na tyłku! :no:

Hehehh Gola niby i ja dużo nie siedzę a mój stary mówi na mnie ty płaska dupo..a kiedyś to miałam taką dużą dupę że się aż wstydziłam..:-D:-D

Dziewczyny ja też wygladam jak bym była w 5 miesiącu. Bardzo mnie to martwi, zwłaszcza, ze mojej mamie taki brzuch ciążowy został już po ciążach na zawsze:baffled:

ankusch chciałabym żeby mi został taki brzuszek jak Tobie... ja zrobie też fotke i tu dodam ale musiałabym się przebrać a teraz zimno mi jak nie wiem...

Agutku ja mojego proszę żeby nie kupowal żadnych słodyczy i maszkietów, a on kupuje, ja nie umiem się powstrzymać a on mi potem mówi że jem wszystko co jest... wcale tak nie jest ale jest mi przykro że nie potrafi mnie wesprzeć:-(

Ja to czulam przy pierwszym dziecku....
Co prawda odmawialam sobie slodyczy przez karmienie piersia ale bylo mi bardzo przykro ze nie mialam wsparcia ze strony meza ktory zajadal sie wszystkim i robil mi tym smaka...
Zadne tlumaczenia do niego nie docieraly. Chlopy juz takie sa. Z tego sie biora konflikty.

Ja lubię ciastka zbożowe i torcik wedlowski...torcika brak więc nie mam słodyczy(w połowie lutego mąż z PL przywiezie kilka sztuk), za innymi nie przepadam.
Ale za to lubię sobie zjeść dobrze-na szczęście lubię też zdrowo!!!

reklama
mój chłop tez wrzuca w siebie straszne ilosci slodyczy, czsem tez mam ochote, ale niestety dieta bezmleczno-piersiowa skutecznie trzyma wage w ryzach:-) Dzis moze zaszaleje i upieke szrlote sypana:laugh2:

Do góry