reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

ankusch no widzisz nie umiem ćwiczyć bo zaraz mi się w głowie kręci i słabo robi. Nigdy tak nie miałam, tzn brzuszkow nigdy nie lubiłam robic i w sumie nigdy nie robiłam ale nigdy mi się słabo nie robiło... jakaś się delikatna zrobilam po tej ciąży...

reklama
ja się też tak nie bawię moja waga nie leci w dół na wadze 60kg, waga sprzed ciąży 55kg, ale jakoś nie widzę tych 5kg na sobie nie wiem gdzie to się schowało :szok: brzuch trochę jeszcze sflaczały może tam te 5kg się schowało:sorry::szok:

Ja odkąd nie karmię +3kg i to w brzuchu, trochę dół :-( ale chyba zacznę ubierać szersze tunki a nie ćwiczyć, bo leniwa jestem. Do tego robię podstawowy błąd brak regularnych posiłków, czasem śniadanie jem dopiero około 12-13! No i słodycze :tak: uwielbiam batoniki czekoladowe, ale stwierdziłam, że życie jest piękne i żal go na byt bez czekolady :-D

Mi do wagi sprzed ciazy zostalo 1.5kg ale nie czuje sie dobrze, brzuch za duzy i generalnie to nie moje cialo. W tym tygodniu wrocilam na silownie i basen, postanowienie mam ze 3 razy w tygodniu bede sie ruszac jak maz ma wolne i zostaje z Kinga.
Dziewczyny co robic na ujedrnienie biustu, nie moge na siebie patrzec a nie wiem czy moge cwiczyc lub stosowac jakies kremy jak karmie?

czy któraś z was po cc, robi już brzuszki? Ja ważyłam do porodu 85kg teraz ważę 68kg, a przed ciążą 63kg pomimo, że jem i długo małego nie karmiłam w miarę dobrze ważę, ale brzuch mnie dobija

reklama
Do góry