reklama
Gola84
Fanka BB :)
Mam cały czas 1 kg na plusie, zobaczymy 20.06, z resztą co tam, wagą się będziemy przejmować jak już urodzimy Teraz póki lekarz mówi, że jest ok, nie ma się co martwić. Ja jem dużo, nie wymiotuję nic więc pewnie zacznę teraz dobrze przybierać, najwyższa pora!
Dziewczyny, mam ogromy apetyt, cały czas coś żyję Nie wiem gdzie to wszystko idzie, chyba dzidziuś wszystko przejmuje od razu. Prawdę jest, że ze starszym synem codziennie uprawiamy różnego rodzaju wycieczki, w domu robota na okrągło, jest gdzie spalić.
Też się troszkę martwiłam, ale gin wczoraj powiedział, że wszystko jest w porządku, żeby się cieszyć, bo organizm (krążenie, plecy, stawy) nie są tak obciążone, a dzidziuś rośnie wzorowo.
Też się troszkę martwiłam, ale gin wczoraj powiedział, że wszystko jest w porządku, żeby się cieszyć, bo organizm (krążenie, plecy, stawy) nie są tak obciążone, a dzidziuś rośnie wzorowo.
Gola84
No i zgadzam się, dopóki gin uważa, że wszystko w porządku to nie ma się co martwić, moje koleżanki mówią, że najwięcej przytyły w 3 trymestrze, bo dzidź wtedy też spooro rośnie, pożyjemy - zobaczymy, a najważniejsze, że maluchy zdrowo rosną :-)Dziewczyny, mam ogromy apetyt, cały czas coś żyję Nie wiem gdzie to wszystko idzie, chyba dzidziuś wszystko przejmuje od razu. Prawdę jest, że ze starszym synem codziennie uprawiamy różnego rodzaju wycieczki, w domu robota na okrągło, jest gdzie spalić.
onanana margana to ze rzucilas palenie to bardzo sie chwali Mam kolezanke co zaszla w ciaze i miala plan rzucic ale jej nie wyszlo. Tak gorzej dla dziecka. Po rzuceniu ma sie wiekszy apetyt a wiec i wiecej kilo do przodu. Mój mąż tez bardzo przytuł przez ostatni rok od rzucenia palenia.
Po wczorajszej wizycie wiem ze w 18TC mam 2kg na plusie w porównaniu do wagi wyjściowej :-) Ciesze sie bo do tej pory przybieranie na wadze szlo mi powoli.
Waże 56kg, a w ciąży z Maćkiem w tym samym czasie co teraz ważyłam zaledwie 52kg Ale wtedy bylam szczuplejsza. Tym razem też spasłam się po zimie Tak to już jest - karmienie dziecka pomoże wyssać zbędne kilogramy.
Po wczorajszej wizycie wiem ze w 18TC mam 2kg na plusie w porównaniu do wagi wyjściowej :-) Ciesze sie bo do tej pory przybieranie na wadze szlo mi powoli.
Waże 56kg, a w ciąży z Maćkiem w tym samym czasie co teraz ważyłam zaledwie 52kg Ale wtedy bylam szczuplejsza. Tym razem też spasłam się po zimie Tak to już jest - karmienie dziecka pomoże wyssać zbędne kilogramy.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii idziemy glowa w glowe z kg Ja jak bylam teraz u poloznej to wazylam tez 56kg czyli od samego poczatku mam jakies +3kg
kasiente
ale wy chudziny u mnie waga wyjsciowa byla 57kg teraz mam 60 ale wszystko mi zeszczuplalo wlacznie z buzia tylko beben widac:d hehehe ciesze sie +3kg to barrdzo fajna waga tym bardziej ze na poczatku martwilam sie ze nie przybieram w ogole a teraz idzie wzorcowo pol kilo na tydzien najwazniejsze jest dziecie ja sie ani ie ograniczam ani nie objadam za to staram sie nie lezec calymi dniami zawsze cos do roboty sie znajdzie moze przez to tez jakos inaczej funkcjonuje no nie wazne najwazniejsze jest to zeby moje dziecko roslo i bylo zdrowiutkie
Iwoneczka1970
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane! Tak piję hormon na tarczycę już 100mg (mam fajową endokrynolog). Jestem pozytywnie nastawiona do chudnięcia po ciąży, bo z doświadczenia wiem, że jak będę karmiła piersią to po pół roku bez odchudzania wrócę do wagi sprzed ciąży a potem siłownia dieta dr Ewy Dąbrowskiej i znowu będę szczupła Przy moich 178 cm i 40-tce super czułam sie przy wadze 80 kg. Jak się jest za chudą w tym wieku wygląda się dużo starzej Ja nadal 4 kg na +
całusy dla Was i głaskanka dla brzusiów :*
całusy dla Was i głaskanka dla brzusiów :*
oj Wy chudzinki.. ja wagę wyjściową miałam 72kg teraz jest 75 więc 3kg na plusie, to chyba nie tak źle ;-) z Tomkiem w ciąży przytyłam 25kg i pomimo tego, że mały ważył 4560 to było co zrzucać, a poród to była porażka..teraz planuję się bardziej pilnować ale lekarka mówi, że jak mam tendencje do rodzenia dużych dzieci to nawet dieta mi nie pomoże..
reklama