reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

16 TC i utyłam moze z 2 kg, a moze i wogole; ta waga u lekarza zawsze inaczej pokazuje niż taka domowa;Przed ciążą wachała się miedzy 53 - 56 kg. Na ostatniej wizycie (31/05) ważyłam 55kg

reklama
no ja dzis sie zwazylam w samej bieliznie z rana przed sniadaniem i wskazuje mi na to ze skoczylam +2,5kg i waze 59kg:) wiec jest git:)

Cianiaski z Was kochane!! Ja ważę ok 64 kg czyli jakieś 6 kilo do przodu:zawstydzona/y: Połowa tego nadmiaru za sprawą rzucenia fajek:tak: ( przynajmniej tak sobie to tłumaczę;-))

ja 64,2 ważyłam w 13 tc,czyli od początku przytyłam 0,7 kg.teraz to pewnie więcej. mam nadzieje że po porodzie wrócę do mojej przed zimowej wagi tj. poniżej 60kg bo ta zima była bardzo owocna jeśli chodzi o kg na plus

Margana pocieszyłaś mnie;-) Z tym że Ty jesteś o tydzień dalej niz ja hehe Ale ja to się nawet w nocy budzę głodna:zawstydzona/y:

reklama
onanana jestem tydzień dalej, ale i więcej ważę:-(Po slubie strasznie sie spasłam i chciałabym bardzo po porodzie wrócić do wagi ze slubu!

Do góry