Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
mhmmm... gdyby nie to że wtrąbiłam ciasto i jeszcze wypiję herbatkę to bym już biegła gotować
będzie na śniadanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już szamamy heheW ramach kolacji zrobiłam sobie kaszę manną z duszonymi jabłuszkami, mmmm, pychota :-)
Nie przejmuj się, u mnie taka asymetria objawia się nie tylko tym że puchnie mi lewa boga, ale żylaki też mam tylko na lewej. Widocznie tak może być.Ja siarę mam od 15 tyg szok mam dość już tych wkładek w lecie myślałam że mi cycki się zagotują razem z siarą...A co do picia tez dużo pije i latam po trochu wylewam..puchnąc zaczełam na początku 9 m-ca i nie wiem czemu na jednej nodze mam więcej opuchlizny niż na drugiej...
![]()
to ja powinnam mieć dzidzię już ze 3 miesiące he hehehe podobno im brzydsze sie robimy tym szybciej bedziemy rodzic![]()