reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

wczoraj rodzice przywiezli wagę, na której ważę sie od początku ciąży i wyszło prosto i przejrzyście- po obfitym śniadanku ( 3 kanapki + 3 parówki ) mam 62kg.

Czyli 14kg na plusie ;) i widzę dokładnie gdzie mi to weszło :D Buzia pełniejsza, obojczyki w końcu zdobią, a nie szpecą :D tylko pupka przyduża :p

reklama
uu ja to sie dawno nie wazylam:) sie zwaze jutro rano ale mysle ze tak z 12 moge miec max:) dieta cukrzycowa znakomicie mi wage zatrzymala na 10kg:) ale mlody rosnie a ja to czuje:) czuje sie coraz ciezsza:) wiec sie nie zdziwie jesli skoczylam jeszcze:)

A u mnie stukneło równe 60kg ;)
Czyli wychodzi ze w kazdym miesiacy mialam jeden kilogram na plusie bo teraz jestem do przodu o te 7kg.

no ja sie jednak zwazylam dzis:) i mam ok 11kg do przodu:) bardzo dobry wynik, przytylam w ciagu miesiaca 1kg nie wiecej:) zobaczymy co to bedzie u gina za 1,5tyg:)

ja już mam 16 kg na plusie :p lekarz to mówi no uważać z wagą, bo jeszcze dwa miesiące przepuszczam, że będę mieć ponad dwie dyszki

Hej! U mnie 4 kg na plusie, ale w pierwszych 4 miesiącach przez okropne wymioty schudłam 5 kg, potem je nadrobiłam czyli w sumie 9 kg do przodu, ale tylko 4 kg ponad moją wagę sprzed ciąży...

Andrzelika spokojnie, to tylko ciąża a nie nadwaga :)))
Ja ważyłam się u lekarza w środę i wyszło 78,5 :szok: tak mi się właśnie zdawało że te ciasta i placki to nie najlepszy pomysł
i na dzień dzisiejszy jestem na plusie jakieś 12,5 kg
nie jestem z siebie zadowolona, no ale jak sie przestałam basenować jogować i gimnastykować z lenistwa i objadać to takie mam efekty...

reklama
Dziewczyny nie przejmujcie sie:) Andrzelika ty musialas lezec przez prawie cala ciaze wiec po prostu brak ruchu mogl spowodowac ze wiecej przybralas, ale zobacz, masz zdrowiutkie bobo i zaraz bedzie na swiecie:)

Najwazniejsze sa nasze dzieciaczki, potem sobie same ze soba jakos poradzimy:)

Do góry