reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Madzia cieszę sie ze sie ze mną zgadasz:-) Trzeba mieć do siebie dystans:tak:

Ja mam +16, myślę że jestem rekordzistką wśród nas:-)

reklama
A ja dzis stwierdzilam ze chyba przestane wchodzic na wage, mam +9kg ostatnio jakos szybko zaczelo mi przybywac, jeszcze 2.5 miesiaca wiec ciekawe na ile skoncze, generalnie to tego wcale tak po mnie nie widac wiec staram sie tym nie martwic, najwazniejsze zeby moja mala nabierala zdrowo na wadze. Pewnie ze bym chciala przybrac jak najmniej, jak kazda z nas, ale bede sie tym martwic pozniej.

no ja tylko przez miesiąc wygląda że przytyłam 20 deko, nie będę wspominać że najpierw kilo schudłam (cii to taka słodka tajemnica), ale tak na poważnie 9,6 kg do przodu łącznie

Mi trochę ostatnio przybyło- prawie 3 kg w ciągu miesiąca, zawsze były ok.2 kg.
Od początku ciązy wychodzi tak gdzieś 10,5 kg.
Teraz zacznie się największy hardcore, nasze Maluchy rosną na potęgę, apetyt nam tez dopisuje, ale co tam, byle nie żreć chipsów, czekolady, jakoś to zrzucimy po ciąży!;-)

No ja właśnie z czekoladą mam problem:zawstydzona/y: za to żadne porządne jedzenie mnie nie kusi,a to tez błąd.Wczoraj zjadłąm pół duzego jogurtu z otrębami na śniadanie i pół bułki razowej z szynką na kolacje.W międzyczasie podjadalam winogron i ciasteczka:zawstydzona/y: Wiem,ze powinnam lepiej się odżywaić,ale kurde jakoś na nic nie mam ochoty:no: Za to loda jeszcze wczoraj zjadłam:-:)zawstydzona/y:

No, ja teraz ważę prawie 73kg, zaczynałam na starcie z 65kg. Czyli do przodu 8kg, ale zastanawiam się gdzie ja to posiałam, bo tak naprawdę to nie widzę tego u siebie w ogóle. Jestem zadowolona, bałam się bardzo, że będzie gorzej :)

reklama
Do góry