reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Po mnie praktycznie mało widać - spotkałam ostatnio znajomą, nie wiedziała o ciąży - dała mi początek 2 miesiąca. Pomyliła się o jakieś 4 :p :D

reklama
wczoraj u gina wlzalm na wage a tam 70,3kg:D czyli 12 do przodu:d ja nie wiem gdzie to schowalam:D bo nie wygladam w ogole:d no ale jeszcze dwa miesiace wiec jakos to bedzie;)

U mnie 7-8 kg na plusie, a rozpoczynam dziś 28 tc... :sorry: Jeszcze 3 miesiące, więc już się boję na czym stanie... :szok: Ale co tam, teraz nie to jest najważniejsze! ;-)

Ostatnia edycja:
Ja się ważyłam 2 dni temu i mam już 8,5kg na plusie :szok:
Jeszcze 3 miesiące i będę wyglądała jak słonica choć nie widać tego aż tak po mnie bym tyle przytyła. Gin ostatnio powiedział do mnie żebym już starała się nie tyć bo teraz kilogramy będą leciały szybciej i z podwójną wagą. Aż się boję bo nie chciałabym dużo przytyć do końca ciąży...

Niuniunia doskonale Cie rozumie, ja tez mam juz 8 kg na plusie a gdzie tam koniec, ostatnio szybko zaczelo mi ich przybywac choc staram sie jesc rozsadnie. Ale trudno, zobaczymy ile na plusie skonczymy

na prawdę, te, które mają 6-8kg na plusie nie powinny w ogóle się przejmować :D:D
Ja już sama nie wiem co myśleć o mojej wadze...
ok 25.07 na wadze moich rodziców miałam 58kg.
a 18.08 na wadze ginekologa 63.5kg .... ;>

A jako, że jestem uziemiona, to nie mam jak sprawdzić ile teraz wyskoczyłoby u rodziców na wadze :D
Ponoć waga ginekologa się myli max 2.5kg. Więc miałabym 61 kg... co nam daje +13kg od początku ciąży :p

Julianna tylko z tego co pamietam to Ty zaczynalas z taka waga jaka ja mialam chyba w polowie podstawowki :) wiec pewnie teraz masz wage zblizona do mojej startowej :)

reklama
angie80 prawda, miałam pewną niedowagę, i bardzo się ciesze, że będzie miało co zostać po ciąży, ale moja radość nie jest adekwatna z radością mojego kręgosłupa i nóg.... :) A przestać teraz jeść... to dla mnie nierealne :D Więc do listopada aż się boję, co ze mną będzie;)

Do góry