reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

a ja mam teraz caly czas te +10kg:) waga sie jak na razie zatrzymala chociaz dochodzi powoli do 11kg:) mam nadziejej ze przez nastepne dwa miechy przytyje max-2-3kg:)

reklama
mnie nie przebijecie kochane....

od wyjściowej wagi 48kg przed ciążą...
... przez 53 kg w 12tc...
... 57kg w 25tc...
... dobiłam do 62kg w 29tc.

Obecnie więc mam + 14kg. Tyle, że ja tego kompletnie nie odczuwam oO prawda brzuszek rośnie, pupa też jest większa, no i kości już mi nie odstają przy obojczyku, ale pomimo wszystko nie czuję tej wagi :p

A ja dziś się ważyłam mam +13,2kg w 30 tygodniu nie czuję się teraz grubo ciekawe jak po porodzie będzie:-D
Margana a ty ile tam słodkiego ciężarku nosisz..:-)

No właśnie takie szczuplaki to mają dobrze, co przed ciążą miały taką masę ciała. Ja po ostatnim ważeniu podliczyłam (bo głupia nie zważyłam się na samym starcie ciąży), że przytyłam jakieś 8,5-9 kg, ale niestety widać te dodatkowe kg na pupie i udach a sam brzusio kształtny. No cóż zostaje sztuka maskowania ubiorem i nadzieja, że nie przyrzucę aż tyle w samej końcówce :-D

reklama
Jeeest,ktoś w końcu dogonił Marganę i mnie!!! heheulżyło mi, tylko Ty Julianna nadal ważysz mało, mimo takiego przybytku kg;-)

Do góry