reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Dziś u mnie+8 ,50 przestałam jeść słodycze bo ostatnio za dużo przytyłam przez 5 tyg aż 3,5 kg i teraz przez 4tyg 1,5 kg do przodu.
dzidzia waży 1127dag

reklama
ptencer ja tez mam +7kg a mam tylko jedna dzidzie w brzuchu i witamy po dlugiej nieobecnosci, wszystkie tu zastanawialysmy sie co u Ciebie

alma ja też słodycze ograniczyłam, choć Ty z waga lepiej bo ja juz 9,4 na plus a mam młodszą ciąże.i przez ostatnie 4 tyg przybrałam 4,4kg

ja przez ostatnie 4tyg przytyłam tylko 1kg a od początku 8kg ciekawe ile jeszcze przytyję staram się tym nie przejmować ale nie chcę dużo przytyć zawsze byłam szczupła ok.53kg warzyłam myślę że uda mi się wrócić do wagi sprzed ciąży źle bym się czuła mając więcej kg

U mnie jak narazie jakies 6-7kg to zależy o jakiej porze dnia sie zważe:-) mirelka1 jak tez mam nadzieje ze wróce do wagi poczatkowej -troche cwiczen trzeba bedzie dolozyc i bedziemy znowu laseczki.

ptencer ja tez mam +7kg a mam tylko jedna dzidzie w brzuchu i witamy po dlugiej nieobecnosci, wszystkie tu zastanawialysmy sie co u Ciebie
przepraszam, ze dawno sie nie odzywalam. u mnie w sumie ok, ale czuje sie powoli jak slon-> moj brzuszek jest juz wielgasny, choc waga jakos drastycznie nie skoczyla, bo +7kg, to na 29tc c.blizniaczej, to chyba nie tak duzo. Zrobie chyba zdjecie i wstawie na odpowiedni watku, zeby te ktore narzekaja na duzy brzuszek, przestaly miec kompleksy:-)

reklama
Ja mam już 9 kg do przodu.Czuję się jak słoń :-(
Jakoś w domu w lustrze tego tak nie widzę,ale w sklepie:szok: Znów dzisiaj mierzyłam bluzkę i łooooo matko.Ale kupiłam. Banalne XL/XXL.
Pocieszam się tylko,ze to jakieś chińskie rozmiary ;-)

Do góry