reklama
I
inna_a
Gość
ja przed ciążą nosiłam rozmiar 38 przy wzroście 164cm i dobrze się czułam teraz to nie wiem czy się w 42 zmieszcze
kasiente
Fanka BB :)
ja tam w ciazy na rozmiawy nie patrze zawsze mke jesli cos ciazowego a jak nieciazowego to minimum L i zeby wygladalo jakos ze po ciazy mozna nosic
Ja sie dzis zwazylam i okolo kilograma mi sie waga obnizyla...chyba od lekkiego stresu...teraz jak przejde na diete to woogole moge nie przytyc jako ja tylko dziecie.
Ja sie dzis zwazylam i okolo kilograma mi sie waga obnizyla...chyba od lekkiego stresu...teraz jak przejde na diete to woogole moge nie przytyc jako ja tylko dziecie.
Niuniunia20
Ja mam równo 4 kg od początku ciązy Ale widzę, że idzie mi tylko w brzuszek bo ogólnie nie widzę żebym się jakoś zmieniła (poszerzyła w biodrach). Znajomi mówią mi, że ładnie i szczupło chodzę w ciąży ale powiem Wam kochane, że ja to się bałam, że się bardzo roztyję przy ciąży. Wiadomo pierwsza ciąża to człowiek tak nie myśli jak mamy które są już po raz kolejny w ciąży. Ja staram się jeść to na co mam ochotę i nie w mega dużych ilościach (podwójnych) tylko tak normalnie jak jadłam przed ciążą. Czasem zdarzy mi się zjeść nawet potrójną porcję czegoś ale to rzadko. Ogólnie mój gin mówi, że jak narazie jest dobrze u mnie z wagą bo moja Wiki i te całe wody itd ważą te 4 kg, a nie moje dodatkowe kg więc cieszę się
I
inna_a
Gość
Ja już mam plus 12kg i co mam powiedzieć nie długo będę się toczyć...
Anek82
Ja już mam plus 12kg i co mam powiedzieć nie długo będę się toczyć...
Tak z przymrużeniem oka powiem, że mój B. na mnie, jak gdzieś idziemy mówi "pieszczotliwie" => "PŁYŃ MORŚWINKU PŁYŃ". A przed nami dziewuszki jeszcze przecież 3 miesiące "toczenia" ;-)
ankusch
Ja 10 kg dziś gin mnie troszkę poprosiła abym słodycze,drożdżówki,chleb biały itp.odłożyła na boczek bo powinnam 7 kg mieć na plusie..zobaczymy co da się zrobić w sumie to ma racje nie chce aby potem za dużo mi zostało muszę się pilnować..:-)
reklama
ja też zaczynam o swoja wagę się martwić, bo od jakiś 2 tygodni mam przypływ na słodkie,nic innego mogłabym nie jeść tylko cos słodkiego, budzę się w nocy podjadam, zjem obiad za chwile sięgam po coś słodkiego.masakra. aż się boję iść na glukozę, że coś mi pokaże