reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Ja ostatanio u gina ( w zeszły czwartek- 14TC) miałam +2 kg. Muszę jednak zobaczyć w domu z rana ile ważę, bo też prowadzę domowe pomiary:)

reklama
Ja ostatanio u gina ( w zeszły czwartek- 14TC) miałam +2 kg. Muszę jednak zobaczyć w domu z rana ile ważę, bo też prowadzę domowe pomiary:)

onanana u mnie z rana to waga w ogóle pokazuje śmieszne rzeczy, np prawie 3 kg mniej, a po południu, czy wieczorem jak pojem, popijem;-) wszystko wraca do normy ;-)

Ja ze względu na to, że od ponad miesiąca wymiotuję (chociaż już coraz mniej) ważę 3-4 kg mniej niż przed ciążą. (połowa 12 TC)

Sara a co gin na to? Bo ja przytulam tyle co i nic, a i tak dostalam "upomnienie" ze mam wiecej jesc :(
Latwo powiedziec trudniej zrobic :p
Bierzesz jakies leki na te wymioty?

Mi lekarz tłumaczył, że zdrowo jest przytyć na miesiąc od 1 do 3 kg.
Ja jestem w 12tc i przytyłam od samego początku tylko 1,5 kg.
Nie jem dużo słodyczy więc to też dlatego bo pilnuje się by nie przytyć dużo do mojego ślubu:)

Od ostatniej wizyty czyli od 20 kwietnia do 14 maja przytyłam tylko dokładnie 20 dag. Ja tam się cieszę bo to nie tak dużo;)

reklama
A u mnie waga nadal w miejscu. Zawsze jakoś wolno tyłam więc mam nadzieję, że teraz też dużo tej wagi nie przybędzie, aczkolwiek czuję się przez to jakbym spuchła bo nic nie przytyłam a brzucho jest :p

Do góry