reklama
Gola84
Fanka BB :)
Angun gratki!!! Moja doopa też potrzebuje masażu!!!!! A co do wagi, to miałam najpierw mniej niż przed ciążą, potem kg więcej, a teraz znowu mniej:/ Jak mam dużo na głowie, nie dam rady jeść, boli mnie żołądek i nic nie mogę przełknąć...
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Mycha wygladasz super,mi to brzuszek lekko wisi ale Ty to masz sie czym chwalic teraz,gratki za wytrwalosc w cwiczeniach ;-)
Angun gratki za wage :-) Ja to tez cos okolo 55kg waze no ale wzrostem nie blyszcze wiec taka waga mi odpowiada
Angun gratki za wage :-) Ja to tez cos okolo 55kg waze no ale wzrostem nie blyszcze wiec taka waga mi odpowiada
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Mycha GRATY!! Lachon z Ciebie pierwsza klasa
U mnie też brzuszek nie taki, ale ja leniwa jestem i nie chce mi się ćwiczyć.
Z samą wagą nie jest źle - przed ciążą 63 kg, przytyłam do 80 kg i teraz znowu 63 kg ;-) Nie wiem, jak to możliwe, bo po Oliwce nie mogłam zrzucić zbędnych kilogramów, dopiero jak na dietkę poszłam (polecam, south beach się nazywa) to 15 kg zlazło ze mnie A teraz jem jak durna, niczego sobie nie żałuję i nie mam problemów z wagą.
Mi te 63 kg przy 172 cm pasuje.
Jakieś 8 lat temu schudłam do 56 kg to sama siebie się bałam w lustrze, a znajomi się pytali czy chora jestem, bo jakoś tak marnie wyglądam
U mnie też brzuszek nie taki, ale ja leniwa jestem i nie chce mi się ćwiczyć.
Z samą wagą nie jest źle - przed ciążą 63 kg, przytyłam do 80 kg i teraz znowu 63 kg ;-) Nie wiem, jak to możliwe, bo po Oliwce nie mogłam zrzucić zbędnych kilogramów, dopiero jak na dietkę poszłam (polecam, south beach się nazywa) to 15 kg zlazło ze mnie A teraz jem jak durna, niczego sobie nie żałuję i nie mam problemów z wagą.
Mi te 63 kg przy 172 cm pasuje.
Jakieś 8 lat temu schudłam do 56 kg to sama siebie się bałam w lustrze, a znajomi się pytali czy chora jestem, bo jakoś tak marnie wyglądam
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Mnie tez te 55kg wystarczy przy moich marnych 155cm wzrostu ale kiedys wazylam 42kg a a jednym slowem skora i kosci no a teraz jednak przydaloby sie cos nieco przyjedrnic ale len na razie rzadzi gora
Gola84
mycha - brawo - super wyglądasz!! Choć i wcześniej wyglądałaś extra
oananaa- ale Cię opierdzielę, lachon z Ciebie jest nieziemski, a ten brzuszek to chyba tylko TY widzisz. Widziałam Cię na żywca i wyglądasz zajebiscie!!
Ja właśnie zrobiłam foto żeby porównać z fotą jak byłąm chyba w 4 mcu w tych samych gaciach, widzę, że mi się biedra poszerzyły, ale nie narzekam Zrzucę to wkleję
oananaa- ale Cię opierdzielę, lachon z Ciebie jest nieziemski, a ten brzuszek to chyba tylko TY widzisz. Widziałam Cię na żywca i wyglądasz zajebiscie!!
Ja właśnie zrobiłam foto żeby porównać z fotą jak byłąm chyba w 4 mcu w tych samych gaciach, widzę, że mi się biedra poszerzyły, ale nie narzekam Zrzucę to wkleję
reklama
Gola84
Dziewczyny gacie te same - ale bardziej już schodzone, Dwa pierwsze fota z dziś, a te dwa ostatnie sprzed roku, chyba w 4 miesiącu ciąży robione, zmieniła mi się sylwetka, biodra mam szersze A doopa jest płasksza - nic nie zrobię
Załączniki