reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

reklama
Andrzelika brawo!!
Ja już też wchodzę praktycznie we wszystkie ciuchy spzred ciązy- wiadomo niektóre mocno ciasne hehe

Brzuch nadal ciążowy... ale mam wrażenie że jest trochę lepiej. Miałam plan zeby do lipca mieć 5 z przodu wagi ale chyba się nia uda... dziś znów mnie skusiły maszkiety przyniesione przez koleżankę w pracy...

No to u mnie się ta 5 czasem pokazuje (zależy ile dzień wcześniej podjem) ale kuźwa brzuch jaki był taki jest. Od tygodnia brzuszki robię- ok 200-300 dziennie. dziś mi się kompletnie nie chciało, więc nie zrobiłam. Chyba prędzej zajdę w ciążę znów niż brzuch stracę...

onanana Super że udało ci się zrzucić tak ładnie ;-) ja z tą 5 mam tak jak ty czasem zależy jak pojem :-DJa do kibelka rzadko chodzę i mnie wszystkie jedzenie się trzyma kurczę od zawsze mam ten problem.A może spróbuj masować bańką chińską Gumowe Bańki Chińskie Akupunkturowe ANTYCELLULITOW (2487893118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja czasem się masuję ale zazwyczaj mi się nie chce a dobre na celluit i tłuszcz ;-)

kochana ja ostatnio mam też jakis problem z tymi sprawami, nie wiem czemu. Od dzis mam plan jeść dokładnie 5 posiłków dziennie. Moja koleżanka w tydzień zgubiła 1,7 kg na diecie podanej przez natur hause.
Co do baniek to nie wiedziałam że to na tłuszcz działa. Z celulitem na szczęście nie mam w ogóle problemów:-D

Jesli chodzi o cellulit to moja koleżąnka (ta sama co tak schudła) pozbyła się dosłownie w miesiąc myjąc ciało tą łapą do mycia. Normalnei z dnia na dzień było widać różnicę.

kochana celulitu to ja w sumie też nie mam a brzuch jak wielki balon miałam:-) Ale zauważyłam jakoś nie dawno że ma kilka pręg na nogach w sumie nic dziwnego przed ciążą miałam w biodrach 100cm w ciąży 110cm a teraz 94cm.A ta bańka jest dobra na masaż brzucha on porządnie zruszy tłuszcz a potem kremem posmarować kurcze tylko mi się nie chce..nie mam tragicznego bo tylko jakby ciążowy nie flak ale mi się nie chce czasem jak mam czas to pomasuję;-)

reklama
A ja kochane osiągnęłam wagę z początków studiów (a trochę lat temu to było :-)), aktualnie ważę 55 kg. Mogłabym popracować nad pośladkami i cellulitem, ale czasu brak, może rzeczywiście zacznę te masaże??

Do góry