reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Mi przez święta przybył prawie kg, ale mam nadzieję, że go zgubię. Ważę 58 kg, mniej niż ciążą. Mam plan, żeby zrzucić jeszcze ze 2 kg.
Margo ja własnie w święta starałam się nie jeść w ogóle pieczywa, białego nie jem prawie wcale, wolę ryż niż ziemniaki.
Dziewczyny trzymam &&&& za akcję odchudzanie!!

reklama
oczyszczanie organizmu
biggrin.gif

GWARANTOWANE 5kg w ciągu pięciu dni.
1 dzień tylko warzywa, ile się chce i jakie się che (tylko 2 ziemniaki), gotowane lub surowe, ale BEZ SOLI i TŁUSZCZU.
2 dzień tylko twaróg chudy (ile chcesz) bez soli i tłuszczu do tego kefir.
3 dzień tylko kasza jaką chcesz (jęczmienna, gryczana, manna, kuskus itp.) bez soli i tłuszczu.
4 dzień mój ulubiony owoce jakie chesz i ile chcesz (tylko 2 banany).
5 dzień mięsko (pierś z kurczaka) lub rybka oczywiście gotowane i bez soli i tłuszczu.
Przy pierwszym podejściu czułam się bardzo źle bolala mnie głowa, byłam senna następny raz jest lepiej.
PODSTAWOWA ZASADA MUSIMY BYĆ ZDROWI!!! STOSUJEMY JĄ TYLKO RAZ W MIESIĄCU.
Jest to dieta oczyszczająca organizm a efektem ubocznym jej jest strata wagi. NIE PIJEMY KAWY I CZARNEJ HERBATY możliwe herbatki ziołowe i dużo wody mineralnej oczywiscie nie gazowanej.

ja nie próbowałam ale koleżance spadło 3,5kg :tak: , może któraś skorzysta ;-)

Dziewczyny ja zastosowałam dietę kopenhaską i schudłam w ciagu 13 dni 5 kilo, ale trzymałam się jej na prawdę skrupulatnie, bez żadnych odstępstw. Od tej pory spadł mi jeszcze kilogram i tym sposobem został mi tylko 1 kg ciażowy. Niestety sprzed ciąży zostało mi jeszcze 8 kilo nadmiaru i nie wiem czy sobie z tym poradzę:baffled:

Ale powiem wam, ze na chrzcinak kilka osób mi powiedziało, że ładnie schudłam po ciąży, nawet męża szef jemu tak powiedział, wiec sie troche podbudowałam;-)

Oj dawno sie nie wazyłam dzis to zrobiłam i wciągu ostaniego misiaca schudłam bez diety 3 kg łacznie z dieta 7 wiec jeszcze tylko 4 i wystarczy mi już do szcześcia.
Margana ja też kiedyś tą Kopnchaska stosowałam ale potem zawsze troche utyłam .

alma wiem właśnie, ze łatwo o powrót kilogramów, dlatego po diecie cały czas się pilnuję. No i poszedł jeszcze 1 kg w dół:tak: Mam nadzieję, ze tak bedzie dalej.

Margana brawo!! ja jeszcze karmię więc z dietą żądną nie startuję- jedynie MŻ. U mnie do wagi sprzed ciąży zostało 3 kg. Ale brzuch nadal wielki. Nogi już mam w miarę, dupę też, tylko u góry jestem grubaska...

A ja zainwestowalam w serie Eveline 3D :)
Poki co standardowo serum wyszczuplajaco modelujace (w bialym opakowaniu) z ktorego juz od lat jestem bardzo zadowolona i zakupilam na probe serum na brzuch i pośladki (nie to termoaktywne tylko standardowe) ale średnio mi sie podoba bo sie lepi ten zel :eek: ale moze choc efekt bedzie.
Eveline wydalo tez serie serum 4D, co ponoc ma dzialac juz w 48h../. ;-) jakby ktos chcial...

reklama
Do góry